CDR.cz - Vybráno z IT

Diskuse k Čínská armáda se připravuje na válku. Čekat ji můžeme do 15 let

Válkou by nikdo z nich nic nezískal. Tchajwan je defakto stále jedna z provincií na které se během prohrané občanské vélky stáhla opozice nebýt USA dávno by neexistovali..

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Do 15 let, řekl věštec co netuší co bude za 5 let...

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Otázka neznie či bude svetová vojna, ale kedy. Po WWII nás bolo niečo cez 2 miliardy a pozrite sa dnes. Takmer 7,7 miliardy ! Každý deň nenávratne zmiznú desiatky druhov rastlín a živočíchov. Táto situácie je dlhodobo neudržateľná a je to len otázka času. Skutočne ďalším generáciám absolútne nezávidím :(
http://www.worldometers.info/world-population/

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Dneska už víme, že 90% všech druhů na Zemi je mladších 200 tisíc let. Desítky nových druhů každý den vznikají. Říká se tomu evoluce. No a ohledně světové populace - populační exploze skončila v 60 letech minulého století. Jenom podělaný pavouci sežerou ročně víc než kolik váží celé lidstvo a zatímco sis tohle četl, narodilo se 30 lidí a miliarda mravenců. Tak netáraj somariny!

+1
-1
-1
Je komentář přínosný?

Čo to meleš za chujoviny ? Aké 60roky ? Sú dva mesiace do konca roka a čistý prírastok len za tento rok je 70 miliónov ľudí ! To že ty žiješ 40 rokov sám u rodičov nemôžeš brať ako vhodný príklad...

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

mas to nejak pomylene... v 60. rokoch populacna explozia len zacala... V 1800 ked nam zacala priemyselna revolucia bolo nieco okolo 1mld ludi. 1920 (radovo 100 rokov) - WW1 cca 2mld ludi. 1945 WW2 cca 2,5mld. 1960 - 3mld. A teraz to zacina.. ked som bol na ZS (90te roky) sme sa ucili, ze 5,5 mld = radovo 2x tolko co po ww2. 2018 - 7,6mld. cize za 100 rokov skoro 4x z 2->8mld. 2050 ma byt 9mld ludi. Toto je skutocny problem, ktory treba na Zemi riesit! len uz je neskoro a jedine humanne riesenie (riadena natalita) neprejde cez dnesnu pokrytecku spolocnost, takze bude musiet byt vojna..

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Válka bude do půl roku poté, co skončí Putin. Nebo dřív, pokud to NATO s neustálým tlakem na Rusko přežene a jemu rupnou nervy. Začne to preventivními jadernými údery na východní Evropu a na velká města v USA.

+1
-3
-1
Je komentář přínosný?

NATO že tlačí na Rusko? Co je to za nesmysl?

Putin je po Hitlerovi první, kdo v Evropě anektuje území slabších sousedů. Tohle bylo po 2. sv. válce prostě nemyslitelné.
A NATO se na to poměrně bohorovně dívá, pokud tedy nepočítám symbolickou obranu Pobaltí.

+1
+2
-1
Je komentář přínosný?

Miloslav Dědek diky nic takového tu snad nikdo nechce ! chceš aby ti nařizovla někdo cokoliv od někud ? a vživotě nebyl v čr ? diky to opravdu ne !
tyhele kumunistické hovadiny a bláboly o globalní vladě jsem padle na hlavu !
tohle prostě nemuže funguovat dneska a ani za 30 let možná později až lidé dostanou více rozumu ! a jinak velice doporučuji schlédnout serii filmu Hladové hry ! jen podotknu tohle je sen všech co chtěji globalní vladu ! další jmenovat nebudu ale každy kdo ví o čem mluvím už ví koho mám na mysli !
a jen podotknu politici a ti co vladnou by se rychle mněly zamyslet jinak se lidé zničí samy ! v 3sv, jak už řekl Albert Einstein nevím čim se bude bojovat ve 3 sv ale vím čím se bude bojovat ve 4sv klacky a kameny !!!
ale podle mně ani ke 4 sv nedojde pokdu vypukne 3sv tak nebude mít kdo bojovat ve 4sv a těm co pochybují všechny jaderné velmoci maji jaderného arzenálu tolik že by planetu zemi mužou zničít 30x posobě !!! ale najivky a "slepi lidi" si budou myslet že to není možné ! bohužel je !!!

+1
-2
-1
Je komentář přínosný?

Cimz byl vycerpan pridel vykricniku na celem internetu pro dnesni den.

+1
+3
-1
Je komentář přínosný?

Pro psaní komentářů se, prosím, přihlaste nebo registrujte.