CDR.cz - Vybráno z IT

Diskuse k Čistič oken Mamibot W120 šetří čas s úklidem a starší ochrání před pádem z výšky

Jak robot čistí skla v rozích oken, když má čistící utěrka zkosené rohy? Je pak potřeba společně s rámy ručně dočistit i rohy oken?

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Mne tenhle robot na mytí oken přijde jako blbost. Ano, ušetří trochu toho pohybu v rámci otírání tabulek skla, jenže - na každé sklo ho musím růčo posadit a zavěsit pojistku proti pádu. Na každém skle 2x (z obou stran), na každou další tabulku ho musím ručně přesadit. K tomu ta jeho mikroútěrka - při téhle ploše za jak dlouho bude nutné ji přeprat? Takže sice mi ušetří trochu pohybu u mytí oken, ale kolik toho oběhám okolo toho? Stejně to musím furt hlídat a ručně přenášet, máchat a přendávat. K tomu potřebuju u okna zásuvku, jinak ještě budu lítat s prodlužkou. To si fakt ušetřím práci...

+1
+2
-1
Je komentář přínosný?

To bude asi tym, ze je urceny skor na velke okna, ktore su od zeme az po skoro strop, alebo aj pre stredne okna tam, kde prevysuju vyhody neliezt do vysky.

Poistka moze byt zavesena kludne na nejakom stabilnejsom vesiaku, ktory sa presunie k oknu.

Vyhody vidim u pohybovo problemovej ci lenivej populacii a u ludi, co sa boja vysok.

Co sa tyka mojho nazoru, uz naozaj to mohli pre domacnosti s malymi a strednymi oknami urobit bezdratove a jemne navysit bateriu na cca 30m a jemne zrychlit umyvanie. Za ten cas by dal polovicu okien na byte cca dve izby aj v pripade poklesu kapacity baterie.

Mikroutierka mi pride v pohode, kedze to je robot, tak neumyvam zasvinene okna raz za pol roka, ale castejsie a utierku nebude potrebne az tak umyvat. Ved pocas umyvania okna mozem napr. utierat prach z polic.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Pro psaní komentářů se, prosím, přihlaste nebo registrujte.