CDR.cz - Vybráno z IT

Co všechno si o víkendu zahrajete zdarma? Rainbow Six: Siege i Endless Space 2

Rainbow Six Siege 02 0
Snad nadcházející víkend nemáte mnoho plánů, sešlo se v něm totiž hned několik skvělých titulů, které si přes dobu volna můžete zahrát úplně zdarma.

Snad je až příliš ohrané tvrdit, že Vánoce přišli dříve, ovšem jinak se snad o tomto víkendu mluvit nedá.

Zahrát si můžete Rainbow Six: Siege, které jsme zde v recenzi příliš nepochválili, jen abychom se o pár měsíců později přistihli, že jsme u něj strávili přes dvě stě hodin. Pokud jsme vás tedy nepřesvědčili, můžete se o výjimečnosti této destruktivní, adrenalin pumpující střílečky přesvědčit nyní sami. Zamiřte na uPlay.

Kromě toho můžete ponořit i několik desítek hodin do zdařilého pokračování zdařilé 4X strategie, Endless Space 2. Zamiřte na Steam.

Rainbow Six Siege 01 0

A ještě kromě toho můžete zamířit na Humble Bundle, které rozdává Killer is Dead navždy úplně zdarma. Musíte ovšem pospíšit, akce končí už zítra.

A dokud na stránkách budete, můžete přispět i na dobrou věc. Ve stínu několika přírodních katastrof jako je například zemětřesení v Mexiku, v jehož důsledku místní trpí nedostatkem jídla, vytvořilo Humble Bundle speciální nabídku Care package. Třicet dolarů (cca 630 korun), ze kterých jde výjimečně celých 100 % automaticky na charitativní účely, vám přinese 27 úžasných her (mezi nimi například experimentální FMV detektivku Her Story, vyvedené RTS Grey Goo či tajuplný Pony Island), ale také dobrý pocit.

Přejeme šťastně propařený víkend a nezapomeňte dýchat. 

Pavel Vevera

Členem redakce inGamer.cz byl od samotného založení v roce 2012. Původně působil jako multisekční redaktor, přispívající jak články, tak video tvorbou, nakonec se však ustálil na textech. Jako externista od 1. ledna 2014 pokračuje v rámci herní rubriky CDR.cz, kam se redakce i část obsahu inGameru přesunula.

více článků, blogů a informací o autorovi

Diskuse ke článku Co všechno si o víkendu zahrajete zdarma? Rainbow Six: Siege i Endless Space 2

Žádné komentáře.