CDR.cz - Vybráno z IT

Diskuse k CONSPIR4CY pokořili Denuvo u Deus Ex: Mankind Divided

Spíš mi přijde že s vydáním čekali úmyslně, než dotáhnou podporu DX12 do nějakého lepšího stavu. Protože by pak byl o DX12 určitě zájem a museli by crackovat nejspíš znova. Ani bych se nedivil, kdyby při prolamování Denuva lámali nějakej certifikát bruteforcem. Ale teda 10 dní je celkem pohoda. :)

+1
+2
-1
Je komentář přínosný?

77GB, to si snad robia srandu... to je uz aj na kona vela!

+1
+1
-1
Je komentář přínosný?

Protip: fitgirl-repacks

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Tak je to hra, kterou si urcite zahraju, ale letos uz mam vybrano a pristi rok doufam uz ve sleve. Doby pouzivani cracku jsou davno za mnou, preci jenom ono je rozdil byt studentik co si sam nevydelava a zamestnanej clovek, kterej si hry za penize muze dovolit. Jedinej rozpor je, ze jako studentik jsem tich her zvladl o dost vic nez ted.

+1
+3
-1
Je komentář přínosný?

Trosku mimo, ale vcera zrovna som mal v rukach notebook s win Vista a vyskakujucimi hlaskami o nespravnej verzii StarForce. Tieto hlasky vyskakovalihned po zapnuti windovsu takze som bol rad ze ten NB nemusim pouzivat, nejde ani tak o to ze by som to nedokazal odstranit ..ale tak mal som ho na 5 minut v rukach a majitelovi to nevadilo, len som si hned spomenul ze vlastne legalny pouzivatel je zase len diskriminovany a keby tie veci stiahlái takymto problemom by sa clovek vyhol. kedy si distributori uvedomia ze iba znechucuju ludi od legalnej kupi softveru?

+1
+3
-1
Je komentář přínosný?

Co z toho taková crackerská skupina má, že hodí na net zdarma nějaký cracknutý soft? Nějak se mě nechce věřit, že to dělají jen tak pro srandu :) Trochu bych se bál nějakého nezvaného návštěvníka v PC při spuštění cracklé verze.

+1
-1
-1
Je komentář přínosný?

Ano, maju a robia to iba pre respekt. Scena je velmi specificka "scena".

+1
+1
-1
Je komentář přínosný?

dělají si jméno což jim následně otevírá dveře k výdělku jinými způsoby... je to jako s fotografy... dokud nemá jméno, nikoho jeho fotky nezajímaji ať jsou sebelepší.... jak si ale vybuduje jméno, jeden by se strhal a platí tisíce.

Je to v podstatě demonstrace dovedností.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Pro psaní komentářů se, prosím, přihlaste nebo registrujte.