CDR.cz - Vybráno z IT

Diskuse k CONSPIR4CY překonali ochranu Denuvo u Mirror's Edge Catalyst

Kéž bych se už konečně dočkal Total War Warhammer

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

On je nějaký problém si ji koupit?

+1
-3
-1
Je komentář přínosný?

Jo je, nejsou love. A vzhledem k tomu kolik se upirátilo her na kterých jsem pracoval tak s tím nemám morální problém. Nutno uznat že se rakušáci hodně zlepšili. Když jsme kupovali securom slibovali týden. První crack byl za den a tři dny trvalo než se vychytalo všechno. Docela zábavné bylo když si lidi stěžovali na bugy a my jim odepisovali ať si koupí originál.

+1
+1
-1
Je komentář přínosný?

tak, total war sa zatial neoplati crackovat, pretoze na neho ma vyjst este par velkych updatov, tj pre rakusakov by to bola viacnasobna praca na jednom titule

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

To je jedna z věcí která mě na tom nejvíc sere. Musíš si připlatit i za to aby z postaviček tekla krev. zatím jsou venku pouhé 3 dlc vystřižené ze hry s příplatkem pouhých 30 E.

+1
+2
-1
Je komentář přínosný?

Tak tomu říkám přístup - okradli mě, okradu taky. Fakt se pak divíte že vás okradou znovu? A své děti to budete učit taky tak?

Aby bylo jasno - sám jsem za dob studií měl hromadu placeného softu za který jsem nezaplatil ani korunu, protože jsem na to prostě neměl. Ale aspoň jsem to nikde nevytruboval do světa. Dnes, když si to můžu dovolit zas není čas (jak je život nefér). Ale když už chci něco hrát, tak si to koupím a nevymlouvám se na peníze. Vůbec nechápu jak jako herní vývojář (jestli jím opravdu jste) můžete mít takový přístup. Ale lidi jsou evidentně různí a český národ je v zadnici už dávno, takže by mě to asi nemělo překvapovat - mínusové body u mého předchozího komentáře to jen potvrzují ;(

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Když mi ukradli motorku nešel jsem si ukrást jinou, u sw tyhle skrupule nemám. Indie studiu rád zaplatím Creative Assembly prachy nedám.

+1
+1
-1
Je komentář přínosný?

Neprolomena ochrana neni vubec nic noveho.

Spousta ochran proti kopirovani z Amigy zustava neprolomena uz skoro 30 let a to se o to snazily vsechny existujici grupy.

+1
+1
-1
Je komentář přínosný?

No tak kdyby taková ochrana fungovala 30 let, tak by bylo asi nejjednodušší použít ji a nevymýšlet složitosti se šifrováním u tak "zatraceně složitý" věci, jako je Denuvo.

+1
+3
-1
Je komentář přínosný?

Nemam absolutne zadny moralni problem si stahnout hru.Vsak je to jen kopie.Fyzicky jsem zadnou skodu neudelal.Kde nic nebylo,nic nechybi.A kdyz to nestahnu,stejne to nekoupim.Ale muzu rict ze Zaklinace 3 jsem upiratil a koupil.Mafia 1 a 2 napred upiratil a pak koupil.To samy serie Bioshock.Rise of Tomb Raider jsem ani nedohral a novej Doom ? Demo bylo super.Pak jsem si dal piratku a po 3 hodinach to smazal.Vim ze to kupovat nebudu a ani piratskou verzi nedohraju.No jsem zvedav na Mafii 3.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Koupit si Zaklinace 3 je snad povinnost. Ja ho jeste teda nemam, nestiham, ale jestli se k nemu jednou dostanu a bude cas to hrat (a bude teda jeste v prodeji), tak samozrejme kupuju, u hry bez ochrany to snad ani jinak nejde. Naopak u Denuvo her si hezky pockam, az mi to nacrackujou, za Denuvo totiz nikomu platit nehodlam.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Vlastnil jsem nekolik originalek ze starych casu.Ochrany securom,starforce... Dnes je na novych Windows nutnost hrat s crackem protoze ta ochrana na novych Windows nefunguje.Co kdyz to samy bude ve Windows 12 s Denuvo ? A kdyz se ty hry nepodari cracknout ? Budu mit doma X her v hodnote treba 10 000 a nebudu mit moznost je hrat.To bych se asi prastil do palice.A kdyz jsou vyvojari lini udelat poradnou optimalizaci,za co jim budu platit? Ze si koupim hru co vypada stejne jako pred rokem jen s rozdilem ze k ni musim dokoupit grafiku nebo pamet ? Do dnes mne stve ze jsem si koupil origo GTA5.Pribeh neni spatnej,ale koupil jsem to hlavne kvuli online.Jenze ten je nehratelnej kvuli cheaterum.Jedu,bouchne mi auto.Respawnuju se a mam na zadech figurinu ktera se da smazat jen restartem hry.Odejdu si na zachod a najednou mam na uctu o par milionu vic.Druhej den mam BAN na 3 mesice za to ze jsem si vzal penize od cheatera.A za to ja jim dal 1300 ?To mohla bejt nova RAM treba.Rockstar mi penize samozrejme nevrati i kdyz si nemam moznost normalne zahrat online.Nejlepsi je kdyz jde clovek na misi a zjisti ze krom snehovych kouli nema zadnou zbran :-)

+1
+3
-1
Je komentář přínosný?

V Battlefieldu 1 byla běžná "ruská" rada - utíkej za těma co zbraně mají a popadni ji až je odstřelí ;) .
Jo Rockstar , Creative Assembly i DICE pomalu produkují jen nové barvičky na starou rozvrzanou herní kostru a když inovace , tak jen v mezích finanční stability ..... chce to novou krev co se nebude donekonečna schovávat za Retro a Indie ...

+1
+1
-1
Je komentář přínosný?

No a nutí vás někdo ty hry hrát nebo kupovat? Když chci vývojářům říct že s denuvo sra... nesouhlasím, tak si to prostě nekoupím a jdu se podívat na GOG po nějaké fajn hře bez DRM.

Tenhle alibismus že kde nic není nic nejde ukrást je fakt úsměvný. Jednoduše někdo strávil hromadu času a investoval hromadu peněz aby vytvořil nějaký produkt, který pak "piráti" využívají a tvrdí že když to bude super, možná si to koupí. Je snad problém počkat na recenze, přečíst si je + reakce na fórech a na základě toho se rozhodnout? Ale to je moc náročné, co?

Vrchol všeho je tvrzení že motorku neukradne, soft jo protože u softu žádné skrupule nemá. Jasně že mašinu neukradne - trestní stíhání a vězení každého rozumného člověka přesvědčí že je to nesmysl. A v MHD a vlacích taky jezdíte načerno? Tam přece taky nic nekradete. A co do divadel, kin, co sportovní zápasy - taky se všude vkrádáte načerno, když nic nekradete, takže žádná škoda nevzniká?

U softu to nikdo neřeší protože nic nehrozí - jen morální újma. A tady už můžu parafrázovat - kde nic není ...

+1
-1
-1
Je komentář přínosný?

+100 bodov, lepsie sa to hadam uz ani napisat neda...

+1
-1
-1
Je komentář přínosný?

V MHD jezdím večer načerno, i v některých vlacích kde to jde, na kulturní akce se taktéž vkrádám načerno když je ta možnost, dokonce i pár filmů v kině jsem shlédnul načerno. A opravdu z toho černé svědomí nemám.
Věřit recenzím? Ne děkuji zrovna tento server je zářným příkladem, stačí se podívat na poslední recenzi cossacks3.

+1
-1
-1
Je komentář přínosný?

Aniž bych vás chtěl urážet, o člověku jako vy můžu jen napsat že jste člověk s duševní vadou. Co je ještě víc smutnější je, že je takových v naší republice víc než dost. A lidi jako vy se s tím ještě chlubí. ;(

U nás se prostě slušnost a morální zásady nenosí.

+1
+1
-1
Je komentář přínosný?

Slušnost a morální zásady se nenosí ani u velkých vývojářských studií. Mých víc než tisíc hodin neproplacených přesčasů na hrách pro Konami o tom ví své.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Uvazoval jsi o kariere pokladniho v Kauflandu? Ty maji vsechny prescasy nachlup presne proplacene...

+1
-2
-1
Je komentář přínosný?

Opět se zeptám - měl jste pistol u hlavy že jste nemohl změnit zaměstnavatele? Programátorů je u nás dlouhodobě nedostatek, ve světě také. Co vás nutilo pracovat u někoho kdo vám neplatil? Nezaplatí první měsíc - ok, začínám zjišťovat možnosti. Nezaplatí druhý, posílám CV na všechny strany. Nejpozděj třetí měsíc dávám výpověď a jdu jinam kde už mám podepsanou smlouvu.

Tisíc hodin přesčasů, je asi tak rok když budete dělat 12 hodin denně včetně víkendů bez dovolené. Pokud jste potřeboval tolik času na změnu nebo prozření, je to vaše chyba. Sám jsem měl podobnou zkušenost s českou firmou na herním projektu. Odešel jsem po třech měsících. Ale to chce trochu vlastní iniciativy a ne si jen stěžovat u piva kamarádům.

+1
-1
-1
Je komentář přínosný?

Kdybys opravdu vyvíjel hry chápal bys co je to dokončit projekt. Takhle jsi jen moralizující žvanil.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Snažíš se tu vyvolat dojem že okrádáme ubožáky kteří v potu tváře tvoří hry. Ne panáčku neokrádáme nikoho jen nedáváme vydělat tvrdému kapitalistovi který zkouší co ještě jeho zaměstnanci a zákazníci unesou. Hry s denuvem by neměl kupovat vůbec nikdo protože mu nic a nikdo nezaručí že si je za pár let jako originál spustí.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

No páni. První náznak nějakých zásad? Bohužel, jako ve všech předchozích příspěvcích, zase špatně. Projekt to není váš ale producenta/firmy. Vy jste zaměstnanec/kontraktor najatý na danou práci. Je to smluvní vztah kdy obě strany dostanou co chtějí. Pokud jedna strana té druhé nedodá domluvený profit nebo neposkytne pro práci domluvené zázemí, má každá ze stran právo od smlouvy odstoupit.

Jestli jste student (a podle toho co tu píšete se vsadím že jo), jsou vám nějaké neproplacené faktury/přesčasy docela u zadnice. Maximálně si nekoupíte nový herní stroj nebo mašinu co vám šlohli u kolejí. Jestli živíte rodinu a platíte hypotéku, máte zodpovědnost především k oné rodině a ne nějakému projektu. Až dospějete, pochopíte co to je zodpovědnost a ke komu především ji máte. Projekt zaměstnavatele který neplatí je opravdu až na posledním místě.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Kamaráde je mi čtyřicet, už jsem si pár studií prošel nemáš vůbec tucha o čem píšeš.

+1
-1
-1
Je komentář přínosný?

Naopak. Já to vím dost přesně - věk jsem netrefil jen proto, že myšlením jste zůstal na škole. Vy tu chvíli tvrdíte jak je projekt pro Konami to největší a v dalším příspěvku jak takové kapitalisty nebudete podporovat. Měl byste si trochu utřídit myšlenky a určit priority.

Dál to nemá cenu rozvádět - my se spolu neshodneme.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Pokud by jste chápal psaný text a mihnul se někdy ve vývoji her tak by jste věděl že to naprosto sedí.
Já jsem rád za každou nelegální kopii vietcongu ve světě. Jako tvůrce mě těší že to lidé dodnes hrají. Navíc díky securomu který má na svědomí stejná společnost jako zasrané Denuvo si originálku nikdo na nových windows nezahraje.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Vis ty, jak je silene narocny a obtizny udelat crack na Denuvo? A kdyz se to nejakymu crackerovi povede, tak podle tebe nemam ocenit jeho narocnou praci a nestahnout si hru plus crack zadarmo? Jasne, jina situace je tam, kde zadnej crack nepotrebuju, tam je opravdu na hlavu si to nekoupit, ale u Denuva, to vazne ne. Pokud se mi nejaka Denuvo hra bude libit a bude crack k dispozici, tak by to chtelo minimalne zkouset, jestli funguje. :-)

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Hry s ochranou ignorovat (ani nekupovat, ani nekrast), s tim se da souhlasit. Ale kupovat hry podle recenze? Nepouzitelne. To bych procitanim recenzi a reakci na forech musel stravit vic casu nez s tou hrou, a ani to by kolikrat nepomohlo.

(Moje reseni je, ze jsem si sice nikdy zadnou hru nekoupil, ale uz dlouhe roky taky neupiratil. Vystacim si s hrami uplne zadarmo a free to play, stejne nemam na hrani dost casu a ty AAA tituly by muj pocitac ani neutahnul, o problemech s kompatibilitou s OS nemluve.)

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

RE: GeorgeZeman | včera | *
Novej Doom ? Demo bylo super.Pak jsem si dal piratku a po 3 hodinach to smazal.Vim ze to kupovat nebudu a ani piratskou verzi nedohraju.

S tím Doomem 3 jsem neměl takové štěstí ;-)
Nejdřív jsem nadával, jak je to hnusné a krvavé a náročné na grafiku. Pak jsem to neustál a vyměnil 3 roky starou skvělou GTX660 za GTX1060 6GB a půl výplaty v pr... Nakonec jsem se do tempa Dooma dostal (jsem vyměklý tak jen na Easy :-) a náramně si to užívám :-)

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Nevidim nic zle na tom, ze stihaju (zatial) len 2 hry mesacne zbavit toho hnusu....

--> totiz berme to ako akysi `samoregulacny` proces... Hry dobre o ktore je zaujem maju logicky prednost a na sracky crack nevyjde a kupi si ich len blb!

btw. zamestnancom tej rakuskej firmy zelam komplet viacnasobnu rakovinu s metastazami KAZDEMU!!! Podobne ako `ludom` co pracuju na biologickych a chemickych zbraniach, roznym papalasom, politikom a posrancom atd...
A ziadne take, ze `je to len praca` a `nejak sa zivit musia` ;o)

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Pro psaní komentářů se, prosím, přihlaste nebo registrujte.