CDR.cz - Vybráno z IT

Diskuse k Čtyři scény z filmového Warcraftu jsou venku! Videa v článku

nevim proc, ale zdaj se mi ti orkove az moc predimenzovani. hrozne silni. takhle by par orku rozdrtilo celou armadu lidi. alespon teda ta prvni ukazka na me tak pusobi. pak mi nesedi ty orkyne, ze jsou jako lidske modelky. kdyz uz tak bych tam obsadil nejaky kulturistky nebo tak

+1
+32
-1
Je komentář přínosný?

Pokud máte na mysli Garonu, tak vypadá lidsky proto, že je to jen polo-ork, míšenec. V příběhu původního Warcraftu se jedná o míšence orka a draenei. Ve filmu by se mohlo jednat o míšence orka a člověka, aby divák nebyl příliš zmaten další rasou (ale kdo ví).
Pokud chcete vidět, jak vypadají ve filmu běžné orkyně, tak doporučuji zhlédnout první trailer, kde je vidět Draka (Durotanova manželka; Thrallova matka) v čase 0:50 a 1:44 https://www.youtube.com/watch?v=RhFMIRuHAL4 . Tu už bych mezi modelky neřadil :-)

+1
-26
-1
Je komentář přínosný?

Co se týče předimenzovaných orků, vzhledově a velikostně sedí. Co se týče jejich síly, tak ve Warcraft III byli nutní dva pěšáci na zabití jediného žumpa, ale tam šlo o balanc jednotek, film nabízí větší svobodu.
Mě spíše nesedí roztřesená kamera a přehnaný motion blur, který se patrně snaží v akčních sekvencích zakrývat nedokonalosti v detailech, případně hranici střetu skutečných kulis/herců se CGI efekty.

+1
+34
-1
Je komentář přínosný?

Nebude té Garoně ve filmu zima? Já jenom, že se moc neoblíkla. A ti chlapi jsou všichni zabalení odhlavy až k patě, takže je tam asi zima :)

+1
+28
-1
Je komentář přínosný?

Pre notorických hráčov tejto série povinnosť. Ešte som zvedavý ako to príjmu milovníci fantasy filmov ktorí nikdy Warcraft nehrali.

+1
-29
-1
Je komentář přínosný?

Pro psaní komentářů se, prosím, přihlaste nebo registrujte.