CDR.cz - Vybráno z IT

Cyberpunk 2077 nám probublalo skrz pokličku a pak ji zase tvrdě zaklaplo

Na konci konference společnosti Microsoft v rámci letošní E3 2018 převzal pozornost celé arény dlouho očekávaný titul Cyberpunk 2077, který je vyvíjen polskou společností CD Projekt Red, autory série Zaklínač.

Těžko uvěřit, že už je tomu více než 5 let od oznámení nového projektu polské vývojářské společnosti CD Project RED, Cyberpunk 2077. Od té doby nebylo o hře ani vidu, ani slechu. Jelikož ale vývojáři dovršili své zaklínačské dítko, spolu se všemi datadisky, bylo více než předvídatelné, že se objeví na letošní E3 2018. Tomu nasvědčoval i Twitterový účet společnosti, který se 10. ledna 2018 ozval s nicneříkajícím *beep*, čímž dal ovšem najevo, že se blíží velké oznámení. 

V nové upoutávce, se kterou společnost završila včerejší konferenci Microsoftu, jsme konečně dostali náhled do světa, ve kterém se bude hra odehrávat. Příběh nás zanese do futuristického města, kde se nedočkáme ničeho jiného než násilí, podrazů a násilí. A podrazů a násilí. Pevně doufáme, že představené město bude naprosto otevřené, a z této hry se nestane tunelovka. Vypadá to, že se také dočkáme vozidel (konkrétně aut), u nichž doufáme, že nebudou tak splašené jako Klepna.

Kdyby se nejednalo o celosvětově oznávané vývojářské studio CD Projekt Red, vypadala by hra z upoutávky jako obyčejná futuristická střílečka. Zvučné jméno ale dává naději na kvalitní hru. Více informací si však vývojáři drží pod pokličkou. Snad ji ještě během konání E3 veletrhu na chvíli pootevřou a odhalí nám více. 

Zároveň v traileru je možné najít ARG, které nás zanese do spletitých hádanek, u kterých bohužel nevíme, kde je jim konec. V traileru se dá také zahlédnout IP adresa: 212.91.11.20Po přístupu na adresu pod HTTP nás přesměruje na: https://www.cyberpunk.net/en/quadra, kde můžeme vidět Login page. Heslo se nám povedlo vyluštit: je jím SPZ auta hlavního hrdiny: NC20 CP77

Bohužel po loginu stránka řekne, že kvóta uživatelů již byla naplněna. Třeba se některý šťastlivec o tyto informace podělí. V takovém případě článek zaktualizujeme. 

Diskuse ke článku Cyberpunk 2077 nám probublalo skrz pokličku a pak ji zase tvrdě zaklaplo

Žádné komentáře.