CDR.cz - Vybráno z IT

Dalších 20 minut z Mafia 3 ukáže i Vita Scalettu [E3 2016]

Mafia 3 o sobě dává znovu vědět. Poodhaluje nám další herní pasáže a připomíná hlavního hrdinu druhého dílu.

Cdre 3

Související zprávy z letošní E3:


Když došlo na oznámení Mafia 3, byl to pro fanoušky trochu šok. Vyloženě mafiánského ducha střídá spíše pouliční gangsterská tématika a kouzlo tak pomalu vyprchává. Ačkoliv jsme kvůli otevřenému konci předchozího dílu počítali s tím, že budeme pokračovat v příběhu Vita Scaletty (a možná v to i doufali), autoři nám udělali čáru přes rozpočet a představili nového hrdinu Lincolna Claye.

Na základě toho, co jsme pak viděli v prvních gameplay videích jsme si tak, jako většina herní scény, udělali o třetí Mafii obrázek podobný, jaký v nás evokuje série Grand Theft Auto. Bezhlavá střílečka a rubačka s arkádovým ovládáním vozidel.

Na starého dobrého Vita se ale přeci jen můžeme těšit. Bude to jeden z našich společníků. Jak moc blízkých zatím nevíme. Podle prozatím dostupných ukázek ale budeme mít pravděpodobně stejné zájmy. Vito se objevuje také v aktuálním videu, které ukazuje dalších 20 minut ze hry. Pokochejte se.

Ačkoliv prostor už titul na letošní E3 dostal, hádáme, že si tvůrci nechávají ještě pár kousků v záloze. Ostatně, brány výstaviště se oficiálně otevírají až v úterý odpoledne. Sledujte tedy CDR.cz pro další informace.

Mafia 3 vychází 7. října pro Windows PC, PlayStation 4 a Xbox One.

Nezapomeňte sledovat herní sekci CDR (nikoliv pouze titulní stranu) pro kompletní přehled všech novinek z letošní E3 výstavy. Po celý týden vás denně budeme zásobovat desítkami článků, díky kterým vám nic neunikne. 

Zpravodajství E3 2016 běží pod záštitou společnosti Intel

Michal "MichalPospíchal" Pospíchal

V roli novináře se na herní scéně pohybuje už více než 9 let. V historii prošel několika velkými redakcemi, jako BonusWeb.iDnes.cz, naposledy se v roli šéfredaktora podílel na tvorbě serveru inGamer.cz, který byl 1. ledna 2014 sloučen s herní sekcí CDR.cz, kde nadále vedl rubriku. V červenci 2014 se na vlastní žádost přesunul na post editora magazínu. Od roku 2016 píše také pro DIIT.cz o technických a všeobecných tématech.

více článků, blogů a informací o autorovi

Diskuse ke článku Dalších 20 minut z Mafia 3 ukáže i Vita Scalettu [E3 2016]

Žádné komentáře.