CDR.cz - Vybráno z IT

DayZ standalone se dočká offline singleplayeru a uživatelských serverů [E3 2015]

Day Z
Bohemia Interactive během letošní E3 oznámila poměrně nečekanou zprávu. DayZ si zahrajete i mimo online režim. Podpořit má zejména modery, aby mohli zkoušet své výtvory.

E 3 Special 2015 Intel

Slova DayZ, offline a singleplayer nejdou příliš dohromady, nebo se tak alespoň zdálo. Toto sousloví nám nicméně Bohemia Interactive nově vštípila do slovníku oznámením nové režimu hraní.

Nechce se vám hrát s lidmi? Chcete vytvářet různé mody, které hru vylepší nad rámec oficiálních možností? Chcete řídit svůj vlastní server, který pojede zcela podle vašich pravidel a vybraných modifikací?

S příchodem offline singleplayeru a moderských nástrojů pro řízení vlastního serveru budou tyto novinky možné. DayZ v jednom hráči bude ale přeci jen poněkud nezáživné hraní, sloužit bude především pro testování modů. V rukou jej má nejspíš právě komunita, která by skrz ně mohla doplnit vhodný obsah. 

Uživatelské modifikace budou spolupracovat se Steam Workshopem, kde tak naleznete všechny výtvory pěkně pohromadě. Kdo ví, jakých kousků se dočkáme a kam až se hranice DayZ posunou. 

Nezapomeňte sledovat herní sekci CDR pro kompletní přehled všech novinek z letošní E3 výstavy. Po celý týden vás budeme zásobovat denně desítkami článků, díky kterým vám nic neunikne. 

Zpravodajství E3 2015 ve spolupráci se společností Intel

Děkujeme za zápůjčku výkonných zařízení s procesory Intel Core.

Lenovo IdeaPad Y50-70 a Dell Latitude E7450

Diskuse ke článku DayZ standalone se dočká offline singleplayeru a uživatelských serverů [E3 2015]

Žádné komentáře.