CDR.cz - Vybráno z IT

Diskuse k Dcera Steva Jobse se vysmála představenému iPhonu 14

To už je fakt bulvár k zblití. To se v IT světě opravdu nestalo nic zajímavého? To fakt už dneska umí jen polo opice přepisovat postarší tweety?

+1
-3
-1
Je komentář přínosný?

No co, kdo pozná rozdíl mezi "novými" MS Office a těmi předtím. To je úplně stejné.
Dokážu si představit, že vyrobit 95 milionů telefonů může být dnes výzva a tedy těch změn nemůže být mnoho ale trochu snažení by projevit mohli.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Mě by stačilo, kdyby byl trochu širší výběr telefonů bez nějakého toho průstřelu. Nechápu tu módu a ideálně s nějakou vyndavací universální baterkou. Jinak mobil hodlám měnit až bude totálně KO. Nechápu proč to lidi mění jak ponožky.... no reálně si tak často nový ponožky nekupujeme jako ty mobily že :-D

+1
+1
-1
Je komentář přínosný?

iPhone 6 se mnou byl 2 baterky tj. když bylo na čase vyměnit podruhé, tak jsem ho nahradil iP13Pro. On fungoval v pohodě ale tenkrát šetřili na RAM a když ses potřeboval přes bankovní identitu přihlásit na webu, přepnul si do aplikace banky a zpět do Safari, tak to znovu načtlo stránku a ztratil se kontext. Je potřeba to jednou za půl desetiletí vyměnit.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Já si koupil vysloužilou TOPku S10E kdy už to bylo asi za poloviční cenu a parametry má furt víc než slušný. Já doufám, že s tím těch 10 let dám. Má to RAMku jako dnešní nový Iphone tedy těch 6GB což snad chvilku vydrží :-). Jen prý, když se mění baterka u těhle věcí tak to ztratí voděodolnost. Né že bych to využíval, ale je to škoda.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Pro psaní komentářů se, prosím, přihlaste nebo registrujte.