CDR.cz - Vybráno z IT

Dead Rising 4 oznámeno už před E3, máme první informace o hře [E3 2016]

Zombie apokalypsa se vrací, už počtvrté. Máme první informace o Dead Rising 4, podrobnosti přinese letošní E3.

Cdre 3

Dead Rising je zombie série, která nemá vůbec špatnou reputaci. O tom svědčí fakt, že tvůrci v tuhle chvíli připravují už čtvrté pokračování. Od posledního dílu uplynuly dlouhé tři roky, a tak je tento krok na snadě. Ještě před zahájením herního veletrhu E3 se na veřejnost dostaly informace přímo z kanceláří vývojářského studia vypovídající o tom, že právě v rámci výstavy bychom se o hře měli dozvědět více.

Logicky by se tak mělo stát v průběhu tiskové konference společnosti Microsoft, naplánované na pondělí 13. června v 18:30 hodin. Dead Rising 3 dokázalo na prezentaci v rámci E3 2013 ohromit, a tak se těšíme na další pozitivní zážitek.

Čtvrtý díl zombie mlátičky Dead Rising by se podle všeho měl i tentokrát odehrávat ve Williamette v Coloradu. K dokonalému zážitku by měl dopomoci Unreal Engine 4 i kooperační mód pro čtyři hráče. Nové informace ohledně značky pro vás budeme bedlivě sledovat.

Nezapomeňte sledovat herní sekci CDR (nikoliv pouze titulní stranu) pro kompletní přehled všech novinek z letošní E3 výstavy. Po celý týden vás denně budeme zásobovat desítkami článků, díky kterým vám nic neunikne. 

Zpravodajství E3 2016 běží pod záštitou společnosti Intel

Michal "MichalPospíchal" Pospíchal

V roli novináře se na herní scéně pohybuje už více než 9 let. V historii prošel několika velkými redakcemi, jako BonusWeb.iDnes.cz, naposledy se v roli šéfredaktora podílel na tvorbě serveru inGamer.cz, který byl 1. ledna 2014 sloučen s herní sekcí CDR.cz, kde nadále vedl rubriku. V červenci 2014 se na vlastní žádost přesunul na post editora magazínu. Od roku 2016 píše také pro DIIT.cz o technických a všeobecných tématech.

více článků, blogů a informací o autorovi

Diskuse ke článku Dead Rising 4 oznámeno už před E3, máme první informace o hře [E3 2016]

Žádné komentáře.