CDR.cz - Vybráno z IT

Dead Rising 4 představuje tisíc a jedna způsobů, jak rozčtvrtit zombie [GC 2016]

Dead Rising 4 01
Nový záběry z hraní Dead Rising nabízejí deset minut ze hry s Frankem Westem, za doprovodu brutálního zabíjení zombíků těmi vůbec nejabsurdnějšími zbraněmi.

Sledujte celý týden herní sekci CDR.cz/HRY, kde naleznete zprávy o veškerém dění z německého GamesComu. S námi vám nic neuteče. 

Gamescom Banner 1

Dead Rising byla vždy humorná série, která se moc nebrala vážně a stejně tak nikdy nechtěla, aby ji bral vážně kdokoliv jiný. Barevná prostředí, vtipné postavy a šílené zbraně vždy pomáhaly v udržení této nálady. Nemluvě o neutuchající akci, kdy jedinou aktivitou ve hře jsou jen a pouze hordy zombíků k vymýcení všemi dostupnými prostředky. 

Titul, podobně jako Dead Rising 3, opustil od barevnosti a přiklonil se na stranu modernější šedivosti a tmavosti, naznačují tomu alespoň desetiminutové záběry ze hry, v němž se Frank West, protagonista první hry, snaží najít vojenskou jednotku na ústupu. 

K obdivování je tu převážně vraždění spousty nemrtvých elektrizovanou sekerou a kousek souboje s bossem. Dalo by se vymyslet k bližšímu popisu i mnoho dalších synonymů ke slovu brutalita, ale obyčejné odkázání na video by mělo stačit. Titul nabídne jako vždy čirou akci se zaměřením na všemožné způsoby, kterými lze likvidovat přívaly nemrtvých hord.

V jednom a tomtéž duchu se nese veškerých deset minut ukázek, a tak by se dalo říci, že k pochopení hlavní premisy hry stačí i pouhých deset sekund. Dead Rising 4 vstane z mrtvých 6. prosince na PC a Xbox One. 

Zdroje: 

Pavel Vevera

Členem redakce inGamer.cz byl od samotného založení v roce 2012. Původně působil jako multisekční redaktor, přispívající jak články, tak video tvorbou, nakonec se však ustálil na textech. Jako externista od 1. ledna 2014 pokračuje v rámci herní rubriky CDR.cz, kam se redakce i část obsahu inGameru přesunula.

více článků, blogů a informací o autorovi

Diskuse ke článku Dead Rising 4 představuje tisíc a jedna způsobů, jak rozčtvrtit zombie [GC 2016]

Žádné komentáře.