CDR.cz - Vybráno z IT

Déjà vu? Electronic Arts opět rozdává Medal of Honor: Pacific Assault

Medal Of Honor Pacific Assault Standard Edition Pdp 3840 X 2160 En Ww
V březnu loňského roku bylo možné na oficiálních stránkách Electronic Arts získat zdarma po omezenou dobu jednu ze starších úspěšných stříleček, Medal of Honor: Pacific Assault. Historie se opakuje a stejná akce se k nám vrací.

Rádi bychom si rýpnuli do společnosti Electronic Arts za to, že ji dochází dárky a recykluje k vlastní propagaci tituly, které stihla rozdat již před delší dobou. Říká se ovšem, že darovanému koni se na zoubek hledět nemá. Koneckonců se mezi čtenáři může nacházet řada hráčů či fanoušků, které loňská akce minula.

Medal Honor Pacific 1Medal Honor Pacific 3Medal Honor Pacific 6

Program společnosti Electronic Arts, nazvaný příhodně On The House, v minulosti nabízel řadu bezplatných titulů, které si hráči mohli nechat připsat na svůj Origin účet, a zaručit si tak originální hru s nejnovější kompatibilitou a patchi bez spoléhání se na staré disky či pirátské verze.

Nutno podotknout, že šlo ve většině případů o slušné značky, které si v minulosti vybudovaly dobré jméno. Darováním si tak Electronic Arts naklonila mnoho fanoušků a zpropagovala svoji distribuční platformu Origin, aby ji komunita nesnášela o něco méně.

Medal Honor Pacific 8Medal Honor Pacific 9Medal Honor Pacific 10

Zdá se ale, že katalog starých dobrých her není bezedný. Medal of Honor: Pacific Assault se ve slušné míře stihl rozdat v březnu loňského roku. Doufejme tedy, že Electronic Arts nebude pokračovat cestou recyklace dřívějších akcí, ale uvolní i méně úspěšné tituly.

Medal of Honor: Pacific Assault je možné získat na stránkách Originu (viz zdroje) do té doby, než akci nahradí jiná hra. Kolik z vás prošvihlo původní akci? 

Diskuse ke článku Déjà vu? Electronic Arts opět rozdává Medal of Honor: Pacific Assault

Žádné komentáře.