CDR.cz - Vybráno z IT

Dell slaví důležité výročí. Vyhrajte jeho luxusní zakřivený monitor!

Vyhrajte luxusní zakřivený monitor od Dellu ve velké soutěži při příležitosti významného výročí 20 let jeho serverů PowerEdge.

Letos uplynulo 20 let od chvíle, kdy Dell uvedl na trh svůj první PowerEdge server. Tehdy riskantní krok Dellu, který do té doby působil pouze jako prodejce počítačů, se firmě vyplatil. Značka PowerEdge dnes totiž patří mezi nejdůležitější na trhu se servery. V globálním segmentu x86 serverů si Dell drží stabilní druhé místo a jeho portfolio roste dvakrát rychleji než trh obecně. Ondřej Bačina z českého Dellu říká, že serverový tým začínal laděním síťových driverů v Doomu. Dnes jde o celosvětový tým profesionálů, který se zaměřuje na potřeby zákazníků.

U příležitosti tohoto výročí jsme pro vás ve spolupráci s Dellem připravili soutěž o velmi zajímavou cenu. Je jím zakřivený monitor Dell UltraSharp U3415W s úhlopříčkou 34“ a netradičním poměrem stran 21:9. Rozlišení obrazovky je 3440 x 1440 pixelů a monitoru nechybí ani dva výkonné 9wattové reproduktory. Zakřivení zlepšuje zorné pole a minimalizuje pohyb očí, díky čemu je práce i hraní pohodlnější

Chci soutěžit! (Klikněte zde!)

Redakce CDR (Google+)

Redakci CDR.cz tvoří tým mladých žurnalistů, které spojuje společná láska k moderním technologiím. Milují chytré gadgety, vylepšováky a nejnovější zařízení všeho druhu.

více článků, blogů a informací o autorovi