CDR.cz - Vybráno z IT

Dexon multiroom ozvučení (nejen) pro rodinný dům levně a bez drátů

Krodin 8
Postačí nainstalovat několik nástěnných přehrávačů MRP 2xxx, přihlásit je do WIFI, nebo připojit do LAN a je hotovo. V jedné aplikaci administrujete, streamujete, prohlížíte obsah. Tak snadné to je.

Proč kupovat drahé multiroom systémy, klidně i nad sto tisíc Kč, když to jde elegantně a bez drátů? Celá finta tkví v pořízení několika nástěnných přehrávačů Dexon MRP 2200 nebo 2205. Ty zapojíme do LAN nebo přihlásíme rovnou do WIFI. Ovládáme je přímo na jejich displejích anebo celý vzniklý multiroom systém administrujeme v aplikaci na tabletu nebo smartphonu.

A co nástěnné přehrávače umí? Nejkomfortnější je model MRP 2205. Obsahuje zesilovač, dotykový displej, digitální zdroje hudby a videa s podporou síťové konektivity, internetu a datového úložiště – paměťové SD karty, internetové rádio, internetovou hudby, aux vstup, Bluetooth, plánovač, IpTV, internetový prohlížeč, podporu DLNA, UPnP a AirPlay.

Zaujme také elegantním vzhledem s lesklým povrchem a podsvětleným displejem. Přehrávač využijete spolu s podhledovými nebo nástěnnými reproduktory Dexon např. pro ozvučení koupelny, terasy, pokoje, kanceláře, malé prodejny, restaurace nebo wellness centra. Více zde.

Diskuse ke článku Dexon multiroom ozvučení (nejen) pro rodinný dům levně a bez drátů

Žádné komentáře.