CDR.cz - Vybráno z IT

Diskuse k Diablo 3 přivítal staronovou postavu Necromancera. Jak se hraje?

Mě ani tak nevadí, že si za to vydřiduši řekli peníze. Za všechno se dneska platí. Vadí mi ale, že ta postava je velmi jednoduchá na hraní jako kdyby se vůbec nenamáhali vymyslet něco u čeho by se člověk alespoň trochu zapotil než to dostane do ruky :(

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Ve stejném duchu hovoří i kamarád, který Diablo 3 pokládá za velké zklamání a neuznává ho. Není se čemu divit, vždy se řadil mezi hrstku vyvolených, kteří hráli Diablo - Diablo 2 LoD na mezinárodní ligové úrovni a současně se řadili mezi "vědce", zkoumající mechaniku a možnosti hry do sebemenšího detailu.

Zajímavé, jak staří borci kritizují Diablo z důvodu odklonu od zavedených pořádků, ve které hrála kreativita a schopnosti hráče klíčovou úlohu.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

To mi přijde že plácá nesmysly.
Starší verze Diabla nebyly na hry nikterak barvitější ani omylem.
1. Jednou vytvořená postava nešla měnit (teď si stačí převléknout výbavu)
2. bylo tam xx skilů kteréčlověk měnil pro svou zvolenou postavu ale stejně se hrálo jen několik základních.
3. hra samotná byla ještě jednostrannější/monotonnější než dnes. Viz například frostnova srocererka. stále jen dokola kombinovala teleport a frostnovu. javelin "amazonka" házela blesky nadálku atd. Pořád až do zblbnutí...
4. sety vcelku k ničemu používaly se jen vybrané díly
5. Obtížnost si dnes může člověk nastavit "co to dá" dřív max nastavil hru pro více hráčů a znásobily se životy a dmg.
Jediné co mi docela chybí jsou runová slova.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Pokud chcete pár korun ušetřit, tak si na webu Blizzardu přepněte zemi na USA, cena se vám změní ze 14,99 EUR na 14,99 USD a v této měně i následně proběhne platba - není to moc peněz, ale za jedno kliknutí jste ušetřili na pivo ;-)

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Moc jsem se na Necromanta tesil... dohral jsem to uz nekolikrat a s Monkem nebo s Wizzardem si to lazo plazo prochazim v obtiznosti Torment3 a myslim si ze Necromant bude moje treti nejlepsi postava. Zacal jsem s Necromantem ve stredu minuly tyden. Nacvakal jsem mu vsechny ziskane paragon levely a stal se z neho smrtici zabijak. Necromant je docela povedna postava, bavi me kombinovani kouzel a v neposledni rade jeho prisluhovaci v podobe koster nebo golemu je super. Cena neni nic sileneho v prepoctu kolem 360kc. Bavim se u toho hodne. Bral bych i dalsi postavu ale to se spis uz dockame Diabla 4.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Pro psaní komentářů se, prosím, přihlaste nebo registrujte.