CDR.cz - Vybráno z IT

The Division 2 nás v novém gameplay traileru bere zpět do zdevastovaného města

Chvíli čekání na další novinky o hře The Division 2 si můžete zkrátit nejnovějším trailerem, který Ubisoft na GamesComu vypustil. Znovu ukáže apokalypsou zasažený Washington D.C. a přinese i lehká vysvětlení.

S vydáním prvního The Division si Ubisoft pěkně zavařil. Fanouškům tehdy představil rapidně rozdílnou hru, než kterou odprezentoval v rámci amerického veletrhu Electronic Entertainment Expo. Přesto všechno titul získával poměrně vysoká čísla hodnocení.

Svou chybu Ubisoft opakovat nehodlá, budeme tedy věřit, že The Division 2, jaké nám prezentuje, je skutečně takové, jaké časem uvidíme na obrazovkách. Z postapokalypsou postiženého New Yorku se v druhém díle přesouváme hned do hlavního města, Washingtonu D.C.

.
Vedle změny lokace bychom se měli dočkat také řady inovací. Jádro hry se ale nemění. Dostáváme se do role ne zvláště výrazného hrdiny. Je prostě jedním z mnoha lidí, kteří se v rámci skupiny snaží přežít. Bojují o zásoby, eliminují nepřátelé, plní speciální úkoly. Charakter i tentokrát přizpůsobíme obrazu svému a díky přítomným RPG prvkům jej budeme moci různě vylepšovat. Respektive jeho schopnosti a výbavu.

Čerstvě vypuštěný gameplay trailer vykresluje zdevastované prostředí města a zlehka vysvětluje důvod, za jakým účelem v něm vlastně naše jednotka operuje. Nic víc podstatného ale neodhaluje.

The Division 2 vyjde 15. března 2019 na Windows PC, PlayStation 4 a Xbox One. Další dění kolem hry pro vás budeme i nadále sledovat. 

Michal "MichalPospíchal" Pospíchal

V roli novináře se na herní scéně pohybuje už více než 9 let. V historii prošel několika velkými redakcemi, jako BonusWeb.iDnes.cz, naposledy se v roli šéfredaktora podílel na tvorbě serveru inGamer.cz, který byl 1. ledna 2014 sloučen s herní sekcí CDR.cz, kde nadále vedl rubriku. V červenci 2014 se na vlastní žádost přesunul na post editora magazínu. Od roku 2016 píše také pro DIIT.cz o technických a všeobecných tématech.

více článků, blogů a informací o autorovi

Diskuse ke článku The Division 2 nás v novém gameplay traileru bere zpět do zdevastovaného města

Žádné komentáře.