CDR.cz - Vybráno z IT

The Division se připomíná novým videem a oznamuje betu [E3 2015]

Ještě před konferencí Ubisoftu se The Division objevil na prezentaci společnosti Microsoft, aby oznámil exkluzivní beta test pro Xbox One.

E 3 Special 2015 Intel

The Division rozhodně patřil mezi jedno z největších lákadel E3 2013, kde došlo k jeho odhalení. O to větší zájem pak mezi hráči vzbudil, když jeho tvůrci o rok později oznámili, že vedle původně slíbených konzolí se na základě velkých ohlasů jeho verze dočkají také PC hráči.

Související články:


Když jsme pak na E3 2014 viděli The Division poprvé v pohybu, verdikt byl jasný - tohle bude opravdu kvalitní kousek, na který se stojí za to těšit (snad). Proto jsme i letos netrpělivě očekávali další dávku informací.

Těch na konferenci Microsoftu nebylo zrovna mnoho, věříme ale, že to změní tiskovka Ubisoftu, která nás čeká o půlnoci. Přeci jen jde o velkého koně z jejich stáje. Už teď ale můžeme prozradit, že exkluzivní Xbox One beta test bude zahájen letos v prosinci.

Pod ruku se nám dostal i nový in-game trailer, který ale působil tak, že tvůrci museli udělat pár grafických kompromisů. The Division tak tentokrát vypadalo podstatně hůř, než jak jsme jej viděli na předváděčce minulý rok. Něco naštěstí zachraňuje v pozadí znějící skladba “Its a long way to Tipperary”.

Nezapomeňte sledovat herní sekci CDR pro kompletní přehled všech novinek z letošní E3 výstavy. Po celý týden vás budeme zásobovat denně desítkami článků, díky kterým vám nic neunikne. 

Zpravodajství E3 2015 ve spolupráci se společností Intel

Děkujeme za zápůjčku výkonných zařízení s procesory Intel Core.

Lenovo IdeaPad Y50-70 a Dell Latitude E7450

Zdroje: 

Michal "MichalPospíchal" Pospíchal

V roli novináře se na herní scéně pohybuje už více než 9 let. V historii prošel několika velkými redakcemi, jako BonusWeb.iDnes.cz, naposledy se v roli šéfredaktora podílel na tvorbě serveru inGamer.cz, který byl 1. ledna 2014 sloučen s herní sekcí CDR.cz, kde nadále vedl rubriku. V červenci 2014 se na vlastní žádost přesunul na post editora magazínu. Od roku 2016 píše také pro DIIT.cz o technických a všeobecných tématech.

více článků, blogů a informací o autorovi

Diskuse ke článku The Division se připomíná novým videem a oznamuje betu [E3 2015]

Žádné komentáře.