CDR.cz - Vybráno z IT

Diskuse k Donald Trump dostal zákaz publikovat na Twitch, Facebook a Instagram

Nepokoje jsou blbý, ale přijde mi drsný jak ho zařízli.
V podstatě to ukazuje, že Twitter(a ostatní) "mají sílu umlčet prezidenta".

+1
-3
-1
Je komentář přínosný?

Ale za totální neschopnost Trumpova týmu pořádat normální tiskové konference, jak to dělají normální prezidenti, přeci nenesou zodpovědnost tyto firmy. Že si Trumpův tým dobrovolně nacpal hadr do pusy je čistě jejich problém, to není žádné "umlčení prezidenta".

+1
+3
-1
Je komentář přínosný?

Jo prostě demokracie, něco se nelíbí tak to smažeme.

+1
-4
-1
Je komentář přínosný?

Ty chlapce nemas vubec tucha co je to demokracie

+1
+2
-1
Je komentář přínosný?

Demokracie je systém kde většina nezištně radi menšině co si má menšina myslet a říkat.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Bidenovci se teď radují - za čas je to přejde, až budou socialistické sítě cenzurovat i je.

+1
-1
-1
Je komentář přínosný?

Právě naopak.
Pokud někdo dlouhé roky lže a překrucuje fakta a jako totální psychopat v kombinaci s narcisem nemůže pochopit fakt že v demokratických volbách prostě PROHRÁL a šíří nesmyslné lži a teorie je na čase nejen ho odvolat z funkce a trestně stíhat ale i zamezit jeho lžím určeným podobným bezmozkům jako je sám...On a jenom on má na svědomí mtrvé v Kapitolu.A přitom stačilo tak málo...Důstojně předat úřad pro prohraných volbách.Alespoň jednou za celou doby by byl důstojný...Jenom to by nesměl být oranžový tupec Trump.

+1
+2
-1
Je komentář přínosný?

Prohráli v demokratických volbách a pak šířili lži, takže je bylo potřeba zaříznout, sakra, kde já to už slyšel?

Jste komouš - nebo fašoun? Obojí se chovali přesně takhle.

+1
-4
-1
Je komentář přínosný?

Jenze to nebylo "a pak šířili lži". Trump lhal mnohokrat a opakovane po celou dobu co byl prezidentem a jen proto ze byl prezident tak mu to bylo nesmyslne a zbytecne tolerovano. Ucty toho magora meli byt blokovany ci smazany uz pred lety.

+1
+3
-1
Je komentář přínosný?

Možná bych vám doporučil sledovat i jiná média, než ta s tím jediným správným názorem.

+1
-4
-1
Je komentář přínosný?

Myslíš tím ta jediná pravdivá "alternativní" :-)

+1
+1
-1
Je komentář přínosný?

A ja by sem vam doporucil pouzivat mozek. Mozna vas prekvapi, jak casto vam media lzou. A je uplne jedno ktery zrovna sledujete.

+1
+3
-1
Je komentář přínosný?

Je až komické, jak se obdivovatel velkého vůdce Putina, který zařízl opozici i odstřelem, stará o demokracii v USA. Připomínáš mi toho reportéra ČST, který denně referoval o krachujících USA, až se ten socialismus rozpadl...

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Socialistické sítě kapitalistických vlastníků? Už to nepij...

+1
+2
-1
Je komentář přínosný?

Pár detailů mají korporace společné se socialismem - to co se jim nelíbí nebo nehodí jednoduše zablokují a odstraní. Nic je nenutí zachovávat svobodu slova. Je vidět, že k totalitě nemáme daleko. Nepohodlného konkurenta, sociální síť Parler, během jednoho dne vymazali z internetu. Z Play Store a Apple store odstranili klientské aplikace a vypnuli servery v AWS, na kterých síť běžela.

+1
-3
-1
Je komentář přínosný?

Jenže to, o čem mluvíš, je projev monopolu / kartelu, ne socialismu. Je potřeba nemást pojmy.

+1
+1
-1
Je komentář přínosný?

No, každej rybízek se teď s oblibou ohání výrazem totalita... kdyby tu byla měkká totalita, tak právě teď sedíš u výslechu a vysvětluješ tyhle svoje kecy. Kdyby tvrdá, tak už jsi někde v hlíně. Pokud o totalitě něco vím, tak to, že je iniciovala právě tobě podobná sorta paranoidních individuí s evidentním problémem pochopit realitu.

+1
+3
-1
Je komentář přínosný?

Hmm, dokud hájí "pravdu" těch správných, budou je glorifikovat, a svoboda slova zůstává smutně stát opodál..

+1
+1
-1
Je komentář přínosný?

V USA začíná komunismus se všemi klady i zápory tohoto režimu. O takový umírněnější socík se pokoušeli už za Obamy, ale naštěstí jim nebylo dovoleno to dotáhnout až do vítězného konce. My se moc neradujme, my ho tu budeme mít přes EU o pár let později, ale přijde stejně. Každého, kdo to nechápe, je mi líto. Možná jste příliš mladí, nebo si jen nechcete pamatovat, ale Klema v 48' taky vyhrál volby.

+1
-1
-1
Je komentář přínosný?

Kléma vyhrál 1946. V roce 1948 hrozilo, že by prohrál, tak udělal v únoru puč. Tolik k historii...
Ty firmy nejsou státní, ale soukromé. Tak do toho nemíchej Obamu a nějakej socík, když je to rozhodnutí soukromých firem, kterým Obama nikdy nevelel...

+1
+1
-1
Je komentář přínosný?

Asi jsme ten socík vyhnali PŘÍLIŠ daleko na východ...
Je mi líto těch, kteří to nevidí, nebo pod pseudonázvy jako boj proti Hate Speech nechtějí vidět, jak svoboda projevu dostává na prdel. Pod rouškou "politické korektnosti" se zamlčují problémy určitých skupin, a média oslavují sborově ten jediný správný názor. Sakra, to už jsem jednou zažil, ale neříkali tomu demokracie...

+1
-2
-1
Je komentář přínosný?

Jo od začátku co vyhrál volby byl neustále terčem, prostě se nehodil do toho správného názoru. Něco jako u nás Babiš ať on nebo vláda udělá cokoliv vždy je to podle toho jediného správného názoru špatně snad kromě toho kdyby odešel, ale i to by zřejmě bylo nějakým způsobem špatně.

+1
-6
-1
Je komentář přínosný?

Chudinky malý...

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Chudak Donik, vsichni si z nej delaji legraci, je treba ho politovat na serverech s altrernativnimi zpravami pro slaboduche.

+1
+1
-1
Je komentář přínosný?

No spise se ukazal jina vec, rekli PARLERU ze muisi smazat Trumpa, Parler rekl ze ne, ze nebude cenzurat.
Nasledne google i apple smazali jeho aplikaci ze storu, udajne protoze siri nasili a nemoderuje ... zajimavy nazev pro cenzuru.

A to jeste neni vse, PARLER bezel na Amazon - AWS - cloud ... a co se nestalo? AWS smazalo jejich servery i s jejich daty !!! takze tohle je nejlepsi cloud story ever, takze to ukazte managementu, ktery tam chtel davat nejaka data a polozte jim dortaz, zda si mysli, ze se taky nemuze stat, ze za nimi nekdo prijde a rekne jim, ze bude udelate tohle, nebo vam vypneme servery ...

Samozrejme ze budou mit problem i s beznym hostingem, prooze presne tak to v USA funguje, korporatni levicovy fasimus, nelibite se sytemu, zrusi vam mobil, internet, bankovni ucet, snizi socialni kretit na bydleni = nesezenete dobry najem, vyhodi vas z prace a plno firem vam neproda svoje slusby ... USA, a nedej se to jen spickam, deje se to mnoha Universitnim ucitelum, kteri jsou pak na dozivotnim blacklistu a utikaji ucit do Asie ... vazne si jeste neko mysly, ze USA jsou zemi svobody ? ... mi to spise prijde jako diktayura a korporatni fasizmus, je sice hezke, ze vas stat za neco nezvre, ale korporace vas pak zavrou do gheta a vyzenou, pryc ze zeme ... a to samozrejme ani v USA nesmite pouzivat penize nad urcity obnos v hotovosti, jen digitalne ... cili realne bud zacnete podnikat v nejake delnicke profesi a nebo emigrujete ... no a proto tam v USA vsichni drzi hubu a krok, oni nejsou blazni, jen jim to nestoji zato ... spise se boji o svoje zivoty a nechteji umrit hlady.

Co myslite, zcenzuoval by v Cine Tantan ucet presidenta Ciny na wechat ? ... myslim ze ani Facebook by si to nedovolil ;-)) ... zajimave je ze v Cine je dnes vetsi svoboda nez v USA ... Cina se spise mirne priklani k nesvobode USA ale mnohem snesitelnejsi, je to takovy slaby odvar ... tam je to spise naopak, soukroem firmy potrebuji odborniky, tak je nevyhazuji a vsichni jim radeji domlouvaji ... zatimco v USA levidove HR vyhodi i nejdulzitejsiho cloveka i kdyby mela firma zkrachovat ... a pak breci, ze tam maji Cinske agenty, kteri tyhle lidi hledji a nabizi jim lepsi praci pro Cinske firmy ... mozna uz chapete, proc v USA tak broji proti Cine ;-)) ... levicaka nastve, kdyz nekoho chteji zavrit do virtulaniho koncentraku a on emigruje do Ciny za lepe placenou praci ;-))

Ale nam i ucitele co uci anglictinu ve Vietnamu, plat maji nikzy, ale rikali, ze jim staci, maji o 20 let mladsi manzelku, 4 deti a jsou stastni, za to co meli v USA si tam postavili barak, presneji manzelce, cizinec tam nesmi vlastni pudu ani nemovitosti a plat je na mistni pomery OK, tam slusne prejzitete i s 4k / mesic ve velkem meste

+1
-4
-1
Je komentář přínosný?

Nelži nesmysly o svobodě v Číně. Jistě, vrchního soudruha by státem kontrolovaná síť smáznout nemohla, ale jen proto, že jinak by už neexistovala. Ale až ten stát prohlásí soudruha za pomýleného, smaže ho nejen ze sítě, ale i ze světa. A na rozdíl od smazání Trumpova účtu se o tom nikde diskutovat nebude... To je ta čínská svoboda :-)

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

"v Cine je dnes vetsi svoboda nez v USA"

Dobrej matros

+1
+3
-1
Je komentář přínosný?

Neví někdo kde se domoci vysvětlení když mi zabanujou účet na novinkách.cz. poslední dobou se mi to začíná dít velmi často. Přitom nikoho nenapadam a neurazim. Ani nemluvím sprostě. Jen občas řeknu nějakou tu nepříjemnou pravdu - jako že roušky virus nezachytí protože ... A pár vět argumentů. A za chvilku dorazí ban.

+1
-1
-1
Je komentář přínosný?

Co čekáš na "Rudé právo online"?

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Pro psaní komentářů se, prosím, přihlaste nebo registrujte.