CDR.cz - Vybráno z IT

Diskuse k DOOM se dočkal bezplatné demoverze, ale má to háček [E3 2016]

A ktery tyden? Uz ted? Jinak souhlasim, ze je trapne, kdyz demo vyjde az po te, co (aspon single player) se ukaze, ze hra neni vyslovene propadak .....

+1
+11
-1
Je komentář přínosný?

souhlas. ale aspon jsem si ověřil, jestli mi to utáhne mašina :)

+1
-16
-1
Je komentář přínosný?

A je to teda nekdy ted? I bych SP zkusil ..... na steamu mi to pise, ze je zacykleny odkaz.

+1
+10
-1
Je komentář přínosný?

Tak jsem to dohral, je to cirka na pul hodky .... doufam, ze to demo nebyla tretina hry jak u stareho dooma ..... hral jsem multiplayer demo, coz byl naprosty odpad, ale tohle je ..... tak bych nejak rekl, ze i dobre:) Akorat na GTX460 je to uz celkem bida. Kazdopadne oproti multiplayeru je to obrat o 180° a nevim, jestli jsem nadsen jen z toho kontrastu, ale musim rict, ze za me OK a az to bude nekde za par stovek v bazaru a budu mit lepsi pocitac, tak si to asi koupim:)

+1
+18
-1
Je komentář přínosný?

Heh no aky by malo zmysel davat do sveta 30-60 minutove demo ked samotne nove FPS shooters hry maju hratelnost do 10 hodin hracieho casu :) .Vynimka su obsahove velke hry napr RPG alebo simulatorz .Tie maju castokrat free-to-play model alebo subscription alebo platene DLC balicky alebo sa da hrat yddarma len po urcitu uroven ...

+1
-20
-1
Je komentář přínosný?

Tak jsem to zkusil taky. Místo hraní jsem se jal dooma zkoumat. 1) Vypadá to jako engine Unreal 4 -světla, stíny, partikly.(demo Elemental). Asi to používá nějakou formu raytrace. 2) Běhá mi to od 11-60 fps, nejčastěji 25-30 fps, přičemž důležité je kolik je kričrs je na obrazovce. 3) Pro zrychlení hry mi pomohlo snížit rozlišení, stáhnout stíny, stáhnout ambientní stíny, vypnout doostření. To krom stínů, přičítám na vrub malé videoramce 4) Procesor docela hezky využívá 4 jádra, dvě více, dvě méně a v souhrnu běží na 40% - grafika je brzda, jede téměř na 100% 5) Konečně nastává TA doba pro upgrade, já se tak těším asi na RX 480. Yorkfield @3,2 GHz, 8GB RAM, Radeon 6800, Win10 (to jsou ty, co bonzujou a mí homemadevideo posílají neznámo kam).

+1
-3
-1
Je komentář přínosný?

Tak při spřažení na jedno jádro Doom demo běží stejně rychle jako při využití 4 jader (prázdná mapa). Akorát odmítne načítat level. Pozoruhodné je, že aplikace nevytuhne a pokud jí vrátím alespon druhé jádro, zase level poslušně načte. Zkoumám dál a hra na jednom jádru je pomalejší při pohybu monster, efektech jako prskance, cákance, výbuchy, dotahování textur atd. Je vidět, že kždé jednotlivé jádro má svou práci a nekecá tomu druhému do jeho. Super :)

+1
-14
-1
Je komentář přínosný?

Tak som dohral demo a prvy dojem je dobry.
Mam CPU i5 2500K, 20GB RAM, GPU Nvidia GTX980 4GB VRAM
Nastavenie na Ultra, VSYNC zapnuty a pocas celeho dema stalych 60FPS.
Skoda, ze len dve zbrane (Pistol a Brokovnica) Cakal som este nejaky "rotacak" ;-)
Aspon podla dema za mna palec hore a pockat na nejaku zlavu :-p

+1
+11
-1
Je komentář přínosný?

Pro psaní komentářů se, prosím, přihlaste nebo registrujte.