CDR.cz - Vybráno z IT

Diskuse k DIY: Postavte si svého drona a lítejte ve vzduchu s běžnými předměty

Nějak mi uniká invence. Pokud nevymyslel nic, čím by chod vrtulí stabilizoval nebo programově vyvažoval, tak nevím, co je na tom zajímavého. Pod horkovzdušný či vodíkový balon mohu zavěsit kolo, televizi i bludného Holanďana. :-)

+1
-10
-1
Je komentář přínosný?

Tak ono asi nebude uplne trivialni udelat software na nejaky genericky a laciny HW a vsechno to spojit, aby to fungovalo:) Kdyz rekne, kde koupit gyroskop, jak ho zapojit do nejakeho arduina, jak to spojit s nejakou vysilackou, jake koupit motory, baterku atd ... tak to muze byt pro mnohe dost uzitecne .....

+1
-5
-1
Je komentář přínosný?

V odkazu je pouze kompletace, čili patrně správně odvozuji, že on sám nenapsal ani řádku kódu. Tedy pokud pomíjím postižení mánií 3D tiskem.

+1
-1
-1
Je komentář přínosný?

Pokud se podivate na stranky projektu, tak zjistite ze "jedine" co vymyslel jsou ty svorky a krabicka pro OpenPilot CC3D. Vse ostatni jsou bezne dostupne komponenty, ktere jen pospojoval dohromady. Neupiram napad a silu dotahnout zajimavy projekt do konce, nicmene toto by dokazal kazdy mirne nadprumerny modelar.

+1
-3
-1
Je komentář přínosný?

Hm, je to fuckt ..... ani navod jak to sestavit tam vlastne neni .... libilo by se mi to (ikdyz cena 6 litru neni moc lakava), ale musel by tam byt kompletni navod, co a jak ..... navic bych si predstavoval nejakou bezdratovou kameru a tak:)

+1
+3
-1
Je komentář přínosný?

Jestli v USA čtou cdr.cz, tak už jsou na nohách. Když se budu potloukat okolo (klíčové slova pro PRISM) Bílého domu (White House) a budu mít cokoli v ruce, co připomíná běžné prostředky vzdušného napadení (Air attack) hned mě sejmou. Pokud budu mít u sebe ráfek z kola, pár směšných vrtulek a takových zgarbů, tak nikoho nenapadne, že za pár chvilek sestrojím bezpilotní letoun (dron attack bomb White House Al-Kaida) a do Oválné pracovny (Oval Office dron bomb attack) hodím bombu sestrojenou z odpadu nalezeného v koši na rohu.
Teď už je jen otázka, kdy si pro něho přijdou, včetně autora článku za šíření terorizmu (islam terrorist). Pak nám pošlete pohled z Guantanama.

+1
-3
-1
Je komentář přínosný?

Odpad z kose na rohu? V tom pripade jsi zapomel na klicova slova biohazard a biological threat agents.

+1
-6
-1
Je komentář přínosný?

Díky za upozornění a rozšíření obzorů.

+1
-5
-1
Je komentář přínosný?

a co na to Jan Tleskač?

+1
-14
-1
Je komentář přínosný?

Jan Tleskač se snaží rozpoznat, kdo to k němu stoupá po schodech nahoru ke zvonům. Ještě netuší, že je to agent, chci vlastně říci zámečnický mistr Em, který ho jde sejmout, pokud nevydá šifrovací klíč, teda chci říci deník.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Pro psaní komentářů se, prosím, přihlaste nebo registrujte.