CDR.cz - Vybráno z IT

EA Games chce spojit filmové a herní fanoušky série Star Wars [E3 2016]

Pokračování herních Star Wars se více prováže s filmovými předlohami. Do budoucna plánuje několik dalších dílů. Jeden bude vycházet přímo z dalších filmových Star Wars, předcházet bude pokračování série Battlefront, která zmapuje dosud vydané filmové kousky.

Cdre 3

Může se zdát, že herní Star Wars se v podstatě nikam neposouvají a neustále se točí v kruhu. To si uvědomili také tvůrci, kteří minulý rok překvapivě zrušili tolik očekávané Star Wars 1313. Na konferenci EA v rámci výstavy Electronic Entertainment Expo ovšem prozradili, jak to ze sérií vidí dál.

Do budoucna by ji rádi více provázali s filmy. Jeden z nových dílů Star Wars bude úzce vycházet z připravovaného snímku Star Wars VIII, do té doby ovšem autoři plánují vypustit další Battlefront, který by měl prozatím pracovat s filmovými díly, které už jsou mezi námi.  

 

A protože jde o velký a náročný projekt, zapojila Electronic Arts do práce svá nejprestižnější studia, přičemž každé má svůj specifický úkol. Na nových Star Wars: Battlefront tedy společně zapracují DICE, BioWare, Respawn Entertainment, Visceral Games, Motive, Criterion Games a Capital Games. Více už ovšem prozradí video výše.

Více o hře bychom se měli ještě v průběhu E3 dozvědět, ostatně, veletrh ještě ani oficiálně nezačal a tvůrci tak zatím jen nastínili, co chystají. Plánované datum vydání bylo stanoveno na rok 2018.

Nezapomeňte sledovat herní sekci CDR (nikoliv pouze titulní stranu) pro kompletní přehled všech novinek z letošní E3 výstavy. Po celý týden vás denně budeme zásobovat desítkami článků, díky kterým vám nic neunikne. 

Zpravodajství E3 2016 běží pod záštitou společnosti Intel

Michal "MichalPospíchal" Pospíchal

V roli novináře se na herní scéně pohybuje už více než 9 let. V historii prošel několika velkými redakcemi, jako BonusWeb.iDnes.cz, naposledy se v roli šéfredaktora podílel na tvorbě serveru inGamer.cz, který byl 1. ledna 2014 sloučen s herní sekcí CDR.cz, kde nadále vedl rubriku. V červenci 2014 se na vlastní žádost přesunul na post editora magazínu. Od roku 2016 píše také pro DIIT.cz o technických a všeobecných tématech.

více článků, blogů a informací o autorovi

Diskuse ke článku EA Games chce spojit filmové a herní fanoušky série Star Wars [E3 2016]

Žádné komentáře.