CDR.cz - Vybráno z IT

Diskuse k EA rozdává zdarma nové Need For Speed: Most Wanted!

Jasně, takže ty nové Need For Speed jsou v podstatě čtyři roky staré a nikdo nic nerozdává, ale nabízí časově omezený přístup (což je ekvivalent dema).

No, ale jinak je to pěkný článek s chytrým nadpisem, na který se spousta pitomců chytne a udělá parádní čtenost, to zase jo.

+1
-55
-1
Je komentář přínosný?

Kdepak, nejedná se o časově omezený přístup. Hru dostanete a budete ji vlastnit už natrvalo. Jen se rozdává po omezenou dobu.

+1
-8
-1
Je komentář přínosný?

Pak by asi stálo za to napsat to trochu srozumitelněji. :)

Každopádně nemám pocit, že by už tehdy byl ohlas hráčů moc pozitivní, jestli jsou nové NFS ještě horší, tak potěš koště :D

+1
-47
-1
Je komentář přínosný?

Kdyz nekoho oznacim za pitomce, bylo by dobre se napred ujistit ze to nejsem jak kdo chybne pochopil psany text, aby se nestalo to co ted :-)

+1
-8
-1
Je komentář přínosný?

Ať to čtu dokola tam a zpátky, jak chci. stejně mi při nejlepší vůli nepříjde označení "Nové" v nadpisu košér u něčeho, co sice kdysi nové bylo, ale dnes už to jsou čtyři roky a pár dílů zpět, ať už to člověk potom v textu okecává, jak chce (obzvlášť v období, na které je avizované vydání dalšího dílu série pro PC, které je na konzolích už venku). A byl to záměr, i perex je napsaný tak, aby to "z roku 2012" na titulce zaniklo krácením. Ale tak když to tak někomu vyhovuje, tak proč ne, no. :)

+1
+28
-1
Je komentář přínosný?

pravdu mate obidvaja. zalezi na ktore slovo kladiete doraz. pre mna slovo "nove" je druhorade. doraz kladiem na "Most Wanted". Poznam 2 hry NFS Most wanted. a ta z 2012 je novsia...
BTW paradna intro hudba, a porsche hned na zaciatku, super :)

+1
+34
-1
Je komentář přínosný?

Vcera jsem stahl a nainstaloval. Cena odpovida kvalite. :) Klasicky moment kdy se me protivnik v maximalce drzi jak prilepenej, ale jakmile to napalim do zdi, tak zahadne zpomali a ja ho zvladnu behem 500m dohnat. :-D
Myslim ze tech 6.5GB mista na SSD co to zabira ma vetsi cenu nez ta hra...

+1
-36
-1
Je komentář přínosný?

Smazat to jde vždycky :-)

+1
-14
-1
Je komentář přínosný?

zalezi co ocakavas od hry. realnu fyziku alebo zabavu. superi prisposobuju rychlost uz od nfs1.
je to arkadova zabava, takze ok

+1
-17
-1
Je komentář přínosný?

Osobně bych do nadpisu článku nedával Nové ale spíš druhé vydání Need For Speed: Most Wanted. Ony ty nové NFS vyšli a nevyšli, pro konzole jsou ale pro PC zase nejsou, asi to dopadlo jako Batman Arkham Knight který pořád není doladěný a stále padá (ale textůry aspoň drží což je progres oproti původní verzi).

+1
+30
-1
Je komentář přínosný?

Pro psaní komentářů se, prosím, přihlaste nebo registrujte.