CDR.cz - Vybráno z IT

EA spouští herní Netflix na PC. Hrajte hry neomezeně a dříve než ostatní

Ea Access
Electronic Arts přesouvá svoji službu EA Access z Xbox One také na PC. Svým konceptem by se dala připodobnit k videohernímu Netflixu. Za měsíční poplatek získáte přístup k veškeré nabídce, která se bude neustále rozšiřovat. A nejen to…

Electronic Arts svoji službu EA Access provozovala doposud exkluzivně na platformě Xbox One. Nyní se jej dočkávají také uživatelé PC platformy, pouze našinci mají zatím smůlu – služba je dostupná jen pro USA, Kanadu, Anglii a Německo. Situace pro zbytek světa by se však měla brzy změnit. 

Aktualizace (29. ledna 12:00): Registrace pro Českou republiku jsou již otevřeny.

Za měsíční poplatek €3.99 získáte přístup k veškeré nabídce, kterou Electronic Arts shledalo vhodnou. Mezi přístupné hry se řadí veškeré novinky z jejich portfolio a některé staré. Namátkou lze poukázat například na Battlefield Hardline, Titanfall a Dragon Age Inquisition, zbytek nabídky je možné shlédnout na oficiálních stránkách (aktuálně 15 titulů). 

Bf Hardline 4Dragon Age 1

Ke službě se také váže jistá exkluzivita, díky které si její zákazníci mohou zahrát novinky o něco dříve (v rámci pár dní), než běžní zákazníci. Mezi nadcházející tituly s předběžným přístupem se řadí UnravelUFC 2 a Plants vs Zombies Garden Warfare 2

Výhodnost služby je zcela individuální. Pokud hrajete pouze pár her za rok (a k tomu navíc ani ne z produkce EA), nemá příliš smysl se touto službou zaobírat. Pokud se vám produkce Electronic Arts naopak zamlouvá, pak se může jednat o výhodné členství, kdy vás roční přeplatné (za výhodnějších 24,99) vyjde na poloviční peníze než jedna zbrusu nová tříáčková hra. 

Nutno ovšem upozornit, že po ukončení členství propadá jakýkoliv nárok na hrané hry. Kdybyste se tedy v budoucnu nad výhodností programu rozmysleli, odejdete s prázdnou. Všichni zákazníci mají zároveň nárok na symbolickou slevu 10 % na jakékoliv zboží z nabídky.  

Tagy: 
Zdroje: 

Diskuse ke článku EA spouští herní Netflix na PC. Hrajte hry neomezeně a dříve než ostatní

Pondělí, 18 Leden 2016 - 10:04 | Zyklon | Uvidíme jaká bude časem nabídka, ale chválím...
Pátek, 15 Leden 2016 - 19:19 | RedMaX | No potes, jestli to bude jako Netflix, tak amici...
Pátek, 15 Leden 2016 - 16:16 | Miroslav Jasso | Slovo Netflix je tam asi použito účelově. Protože...
Pátek, 15 Leden 2016 - 15:31 | Kert | Netflix taky nepouští jen filmy a seriály z...

Zobrazit diskusi