CDR.cz - Vybráno z IT

Electronic Arts zavede předplatné pro hraní některých svých titulů

nepřehlédněte
Ea Access 1
Za měsíční či roční poplatky si budou moci brzy hráči na Xbox One pořídit členství EA Access, které jim dovolí hrát zdarma slušné množství her z produkce Electronic Arts. V současné době se služba nachází v beta testování pro Xbox One.

Dnes Electronic Arts odhalilo službu, která v herním průmyslu dosud nemá obdoby. Společnost prý neustále hledá cesty, jak usnadnit hráčům přístup ke svým hrám na všech platformách, a jejich odpovědí je právě EA Access. Služba bude, alespoň zatím, dostupná exkluzivně pro Xbox One.

Ea Access Uvodni

Členství bude činit poplatek 5 dolarů měsíčně či 30 dolarů ročně, což je přibližně polovina ceny běžné AAA hry. Tímto předplatitel získá přístup k celé škále těch největších her od EA, které bude moci hrát následně zdarma. Poměr ceny předplatného k ceně nabízených titulů je od pohledu několikanásobně výhodný. 

Ea Access 2

Díky této službě hráči, kteří se vybraným titulům dosud vyhýbali, budou mít konečně příležitost si některé kousky zahrát (nebo jim naopak bude řada titulů nabalovat v knihovničce prach). Electronic Arts také serveru GameInformer prozradilo, že neplánují z tzv. The Vaultu žádné tituly odebírat, což znamená, že s rostoucím časem bude nabídka bohatší a bohatší.

Háček by mohl tkvít v tom, že po ukončení vašeho předplatného přicházíte o všechny tyto hry, a tak jste v podstatě nuceni si je pořídit za běžnou cenu, díky čemuž už se jaksi vyplatí v první řadě o členství vůbec nepřicházet. 

Ea Access 3

V případě, že se vám některá hra zalíbí a chtěli byste ji hrát i po vypršení vašeho členství, máte 10% slevu na veškerý digitální obsah nabízený na Xbox Games Store. Dále získávají členové možnost jakéhosi Early Accessu, kdy budou moci vybrané tituly hrát několik dní před jejich samotným vydáním, jako například NHL 15, FIFA 15, Dragon Age: Inquisition a další. Právě tato možnost by teoreticky mohla nalákat i hráče, kteří by o tuto službu jinak zájem vůbec nejevili.

Jak se vám myšlenka takového předplatného her líbí? Mohlo by se jednat o určitou formu videoherního Netflixu nebo máte k této službě výhrady? 

Zdroje: 

Diskuse ke článku Electronic Arts zavede předplatné pro hraní některých svých titulů

Středa, 30 Červenec 2014 - 22:13 | Psycho Mantis | tak sportovní hráči, popř. hráči Battlefieldu...
Středa, 30 Červenec 2014 - 13:40 | DrStr | Ten, kdo hraje celý život battlefield, jej...
Středa, 30 Červenec 2014 - 12:08 | Janadruhou | To je opravdu úžasné, takže zachvíli budeme...

Zobrazit diskusi