CDR.cz - Vybráno z IT

Diskuse k Elektrický longboard E-Go Cruiser jako stvořený na delší cesty

Nějak mi všechno co se poslední dobou začíná připomínat tohle:
http://www.youtube.com/watch?v=h1BQPV-iCkU
Jen doufám, že se toho nedožiju ...

+1
-22
-1
Je komentář přínosný?

Hmm 100Kg ... safra to chci toho tolik ? Longboardy koloběžky ... trh se nepřetrhne . Hardcore uhlíková balza aby unesla 150Kg se v číně nedělá ?

+1
-6
-1
Je komentář přínosný?

Hispteři a freekulíni prostě přes 80 Kg neváží, takže jim nosnost do 100Kg stačí i s batohem :-)

+1
+2
-1
Je komentář přínosný?

Dojezd je uváděný ve formě "až", tedy maximální. Kdy je dojezd maximální? Jedem z kopce, povrch cesty je velmi hladký a rovný, vážíme málo, jsme malí nebo na tom ideálně ležíme, fouká ve směru jízdy, jedeme velmi pomalu, ... Kolik je pak takový průměrný dojezd třeba na rovině asfaltu nějakou rozumnou rychlostí ve stoje průměrného člověka? 3 km?

+1
-7
-1
Je komentář přínosný?

Mam 600w board starsej generacie a s bateriami 3x 9.6Ah 12V. V serii to ma papierovy dojazd 20km na plne nabitie a 25km/h maximalku na rovine. V kopcovitom Brne je realny dojazd okolo 10-12km so 7.2Ah bateriami, ale kvalita asfaltu robi svoje a clovek casto pridava a brzdi. Co sa tyka rychlosti, tak tych 25km je realnych. A je to viac, nez clovek potrebuje na bezny transport. Board nema problem vytlacit cloveka do srtmeho kopca, naopak, s plynom musi byt clovek velmi opatrny, inak pri strmom kopci a velkom plyne dviha predok boardu.

+1
-9
-1
Je komentář přínosný?

Osobne by som radsej doporucil toto: http://www.boostedboards.com/

Vyzera to kruto :)

+1
-12
-1
Je komentář přínosný?

Pro psaní komentářů se, prosím, přihlaste nebo registrujte.