CDR.cz - Vybráno z IT

Diskuse k Emgeton Consul 7 a 5. Tablety za pár korun s 3G či 4 jádrovým GPU

Nemyslim si, ze se jedna o nejak uzasnou cenu ci nabidku. Emgeton stejne jako GoClever ci Evolve jsou jen brandovane cinske no-name produkty, ktere se daji sehnat za vyrazne nizsi ceny. Resp. je zajimave sledovat kolik si reknou za "znacku". Obecne bych mel vetsi duveru k ac cinskym, tak zavedenejsim znackam jako Ainol ci Onda. BTW Huawei pred nekolika roky taky nikdo neznal a dovazel se zde individualne. Rockchip je pohodove A9 cpu, ale A10 Allwinner je jiz za zenitem. Dnes s timto cpu vydavat tablet za jeste tak silenou cenu je kratkozrakost. Spolecne rozliseni 1024x768 u 9,7" tabletu na nic. Lepsi se dava i na 8 ci 7" modely.

+1
+3
-1
Je komentář přínosný?

jojo skoda, podle nadpisu sem se tesil na zajimavejsi cenu, takhle je to bud si pridat (ipad) a nebo nechat poslat z ciny. www.dealextreme.com

+1
-10
-1
Je komentář přínosný?

A co třeba HUAWEI MediaPad 7. Rozměr 7", roslišení 1280x800, chip A9. Dají se pořídit za stejné, nebo i lepší peníze např. zde:
http://aukro.cz/listing.php/search?sg=0&string=mediapad
Mám s MediaPadem dobré zkušenosti. Optimální rozměr a hmotnost, jemné rozlišení, skvělá rychlost, ICS 4.0.3. S vhodnou redukcí podporuje USB host. Jediné co bych vytkl je, že L a R reproduktory umístily na levý bok zařízení.
Po zkušenostech bych si nic s menším rozlišením už nepořídil. Nechápu proč u Consulu použili (nebo spíš zvolili výrobek) s tak "zastaralým" rozlišením a to na poměrně velkém LCD. Cena tohoto výrobku odpovídá tak na 3 max 4 tis. Kč.

+1
-8
-1
Je komentář přínosný?

skoda ze tam nedali GPS modul. ma to uz hociktory lacny smartphone.

+1
-9
-1
Je komentář přínosný?

Heh, tak to, že tam není GPS jsem si ani nevšiml. To považuji jako standard, naprostou samozřejmost. Jen jestli to jenom někdo nezapoměl uvést ve specifikaci (nebo záměrně). Ono právě GPS ve spojení s celokovovým krytem nemusí spolehlivě fungovat. myslím, že něco takového řešil Asus u Transformeru.

+1
-2
-1
Je komentář přínosný?

Pro psaní komentářů se, prosím, přihlaste nebo registrujte.