CDR.cz - Vybráno z IT

Epic Games Store vám vrátí peníze, pokud jste hru koupili nešťastně před slevou

Zmiňovanou situaci zřejmě zná leckterý hráč. Na digitálních distribučních platformách probíhají slevové akci prakticky neustále, a když si kupujete nějaký titul mimo některou z nich, pak možná těsně minete její zlevnění například o polovinu. Rvete si pak vlasy, proč jen jste nepočkali těch pár dní. Právě pro tyto situace přišel Epic Games Store s řešením.

Epic Games Store se k bližším informacím o implementaci této služby ještě chystá časem vyjádřit, nicméně uživatelé již nyní hlásí automatické vrácené platby za tituly původně zakoupené za plnou cenu, kterou ovšem tato digitální distribuční platforma krátce poté snížila. Pochopitelně se dá očekávat, že se tato možnost dotkne pouze produktů zakoupených skrze Epic Games Store.

„Nedávno jste provedli na Epic Games Store objednávku. Cena hry (her), kterou jste zakoupili, byla nedávno sníženo, a proto vám k dorovnání rozdílu částečně vracíme peníze,“ hlásí automatická zpráva na Epic Games Store v případě, že vaše objednávka bude pro vrácení peněz způsobilá.

Epic Games Store v poslední době sype jednu dobrou zprávu za druhou. Pro mnohé se stala ovšem jen jako sekundární volbou, kterou navštěvovali pouze za účelem vyzvednutí rozdávaných her. Možná právě tato funkce vrácení peněz vzbudí v uživatelích pocit, že by bylo výhodnější si kýžený titul zakoupit raději na této platformě.

Epic Games Store dále rozšiřuje možnost plného vrácení peněz u jakéhokoliv titulu. Doposud jste mohli provést nanejvýš dvě žádost o vrácení peněz za rok. Nyní můžete zažádat o vrácení peněz u libovolného počtu titulů za předpokladu, že jste jej zakoupili nejdéle před dvěma týdny, a za předpokladu, že jste ve hře nestrávili déle než 2 hodiny.

Diskuse ke článku Epic Games Store vám vrátí peníze, pokud jste hru koupili nešťastně před slevou

Úterý, 19 Květen 2020 - 16:05 | Gaunter | Možno sa mýlim, ale predsa každá nová hra je...

Zobrazit diskusi