CDR.cz - Vybráno z IT

Eugen oznámil Steel Division 2, přesune se na východní frontu

Veteráni v oblasti RTS her, Eugen Systems, oznámili pokračování ke Steel Division: Normandy 44, nesoucí název Steel Division 2.

Pokud Eugen Systems nejsou něčím známí, je to skromnost. Proto přirozeně i pokračování jejich – nyní již série – Steel Divison nebude nijak malé. Steel Divison 2 si udrží zasazení v druhé světové válce, přesune se ovšem východněji za Operací Bagration, jenž prorazila německá vojska až dorazila k Varšavě.

25 map ve škále 1:1, 600 jednotek, vylepšený engine, co-op, multiplayer 10 na 10 a další má obohatit pokračování. Vrátit se mají i takzvaná „dynamická tažení“ - méně skriptované, volnější a delší mise.

Oznámení titulu přichází krátce po ukončení bezvýsledné dvouměsíční stávky 21 vývojářů (téměř polovina). Podle posledních zpráv z dubna se vývojáři rozhodli pokračovat svůj boj před soudem. Spor se zabýval opožděnými výplatami mzdy, neplacenými přesčasy a mzdou nižší, než je národní minimum.

Titul je bez datumu vydání.

Pavel Vevera

Členem redakce inGamer.cz byl od samotného založení v roce 2012. Původně působil jako multisekční redaktor, přispívající jak články, tak video tvorbou, nakonec se však ustálil na textech. Jako externista od 1. ledna 2014 pokračuje v rámci herní rubriky CDR.cz, kam se redakce i část obsahu inGameru přesunula.

více článků, blogů a informací o autorovi

Diskuse ke článku Eugen oznámil Steel Division 2, přesune se na východní frontu

Žádné komentáře.