CDR.cz - Vybráno z IT

Fallout 76 bude 4x větší než předchozí díl. Známe zasazení a časové období

Fallout 76 se na letošní E3 2018 objeví hned několikrát. Svoji premiéru si však odbyl v rámci konference Microsoftu včera krátce před půlnocí, kde potvrdil dosavadní domněnky a navnadil na separátní prezentaci. Co jsme se tedy dozvěděli?

Během konference Microsoftu vystoupil na pódiu herní producent společnosti Bethesda Game Studios, Todd Howard, aby odhalil zbrusu novou upoutávku (viz níže) na vysoce očekávané pokračování postapokalyptické série Fallout. V několika krátkých větách potvrdil domněnky, které jsme psali v našem nedávném článku ihned poté, co byl Fallout 76 poprvé oznámen.

Nový Fallout 76 bude zasazen do státu Západní Virginie, což by neměla být překvapující zpráva pro všechny, kteří dávali dostatečný pozor při poslechu první upoutávky z minulého týdne. Doprovodnou skladbou byla oficiální státní píseň právě Západní Virginie – Take Me Home, Country Roads od amerického country zpěváka Johna Denvera, v našich končinách můžeme tutéž píseň znát pod přezpívanou verzí Veď mě dál, cesto má.

Po časové ose se přesuneme do minulosti, a předběhneme všechny dosavadní díly značky. Následovat budeme osudy prvních utečenců z Vaultu, kteří se v postapokalyptické pustině pokusí obnovit lidskou společnost.

Fallout 4 vždy vynikal otevřeným světem plným možností, a téhož bychom se měli dočkat také v nadcházejícím prequelu. Aby si hráči mohli udělat představu o rozloze, na kterou se mohou těšit, prozradil Todd Howard, že svět bude dosahovat čtyřnásobných rozměrů při srovnání s Falloutem 4 z předloňského roku. A jelikož bude příběh zasazen přibližně 25 let po začátku takzvané Velké války, nemusel by svět být tak zpustošený, jak jej známe z předešlých her.

AKTUALIZOVÁNO: Konference Bethesdy Softworks, konající se v pondělí 3:00 našeho času, potvrdila nedávné úniky informací, které označovaly Fallout 76 za online survival RPG, silně inspirovaným tituly jako DayZ nebo Rust. Během prezentace byly odhaleny další informace. Titul bude stále online, svět budeme sdílet s ostatními hráči, kteří nahradí veškeré NPC postavy. Kohokoliv potkáme, bude reálná osoba. Silný důraz bude kladen i na stavitelské prvky, které se prvně objevily ve Falloutu 4. 

Fallout 76 vychází 14. listopadu pro PC, Playstation 4 a Xbox One. Článek shrnující veškeré dostupné informace o nadcházejícím Fallout 76 právě připravujeme. 

Diskuse ke článku Fallout 76 bude 4x větší než předchozí díl. Známe zasazení a časové období

Žádné komentáře.