CDR.cz - Vybráno z IT

Diskuse k Fanoušci předělávají původní Fallout 1 do podoby Fallout: New Vegas

Aha, já myslel, že předělávají nový Fallout do podoby jedničky. Pravda,asi by to velký smysl nemělo, z toho co jsem četl by to asi moc dobrá hra nebyla.

+1
+20
-1
Je komentář přínosný?

Hmmm....tak to zni zajimave :-)
To bych jim i poslal nejakej fufnik na prilepsenou...kouknu na to, dekuji za info :-)

+1
+29
-1
Je komentář přínosný?

Modérská komunita je fajn věc , sem tam se opravdu něco v trávě zaleskne , sem tam se podaří to i dokončit .... a právě proto , když vezmu jak velkou komunitu měl třeba původní Flashpoint a co kromě velkých podporovaných módů nakonec vzniklo ... budeme rádi pokud to nakonec bude hratelné ;)

+1
-22
-1
Je komentář přínosný?

fandim jim a pokud uspeji doufam ze se vrhnou i na dvojku, pac ta je pro me nejlepsim dilem a dohral jsem ji ruznyma zpusoby asi 10x :) 3ku jsem nehral, NewVegas jsem si zahral u znameho jen chvilku a 4ka me podle recenzi taky nelaka

+1
-25
-1
Je komentář přínosný?

Jestli by nebylo lepší remasterovat 1 a 2 do HD. Nedávno jsem si tyto dva díly "koupil" (byly zadarmo - originály mám taky, vyšly kdysi v Levelu nebo Score, ale nejdou už spustit) v akci na GOG. Na velkém monitoru to bohužel vypadá hrozně :) Nejdříve jsem musel nějakým modem navýšit rozlišení, ale to zase vidím skoro celé město a všechno je mini-pidi. A myš jede hrozně pomalu. A ještě mě to vytěžuje CPU na 100%.

+1
+18
-1
Je komentář přínosný?

Pro psaní komentářů se, prosím, přihlaste nebo registrujte.