CDR.cz - Vybráno z IT

Diskuse k Fanoušci vyvinuli vlastní Red Dead Redemption do GTA V, Take Two zametlo stopy

no a nemoze to proste len tak uniknut von na internet? tak ako niektore filmy a serialy? Za tento pocin uz nikdy neinvestujem Rockstaru ani jedno euro...

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Muze, jenze v tomhle pripade se presne vi, kam jit a na koho ukazat prstem. V tom dopise bude nejspis i uvedeno, kolik by pripadny unik na net autory stal. Autori ale mohli ocekavat, ze se to po vypusteni ukazkoveho videa stane. A dopis je od Take Two, ne z Rockstaru.

Stejne jako v pripade filmu kde unikly na net kopie urcene napr. pro porotu na Oskary, kde je kazda kopie opatrena vodoznaky takze je jasne, ktera konkretni osoba to vypustila nebo neuhlidala.

Red Dead Redemption je na emulatoru Xboxu 360 a PS3 uz skoro hratelne (mno dobre, minimalne jde spustit a jezdit kamerou sem a tam, coz je po 5 letech vyvoje pokrok). Jeste tak par mesicu (let) vyvoje a bude to pouzitelne.

https://www.youtube.com/watch?v=KnZlYqRKJ2E

Paradoxem je, ze po autorech emulatoru doted neskocilo Sony, ktere hromadne zalovalo i dovozce modchipu.

Na netu se obvykle ocitne to, co je dostatetecne anonymni pro toho, kdo to na net vypusti.

+1
+2
-1
Je komentář přínosný?

Asi se Sony obava, ze by to nevyhralo ... nebo se naopak neobava, ze by se na tom emulatoru dalo vazne hrat.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Nebo je vše prozaičtější než se zdá . RDR je komplexní hra a to že disponujete enginem GTA V ještě neznamená že jsme se měli dočkat něčeho víc , než mapy inspirované původním Redemptionem .
Spousta modů skončí , aniž by kdy dosáhly hratelného stavu a ještě víc skončí jen s trailerem z neexistující verze . Tomu také nasvědčuje chování autorů tohoto módu .Prostě pěkná vizitka do portfolia , ale udělat totální konverzi ...to asi bylo nad možnosti i bez dopisování s T2.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Uplne suhlasim. Z reality poznam asi iba jeden ... pardon 2 priklady kedy sa "mod" realne dostal do "zivota" ... 1) pripad modov pre "The Elder Scrolls" ... neviem presne ktory asi Skyrim ... na steame boli dostupne dokonca na kupenie ... ale ten isty co to "povolil" to za niekolko malo "hodin/dni" stiahol a uz to nefunguje. No a pripad 2) je BLACK MESA (povodny HL v HL2 engine) ... pamatam si ked autor hovoril ze to nebude nikdy spoplatnene a ze to da volne na stiahnutie ... aj som si to povodne stiahol (zadarmo od autora ... resp. neakej stranky) ... ale potom ako to prislo na STEAM ... bolo to (je to) za 19,99€

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Pravda, totální konverze je píčovina.

Ale je to jako s modovaným multiplayerem samotné GTA5. Udělali bububu a modeři se připosrali.

Kvůli tomu můžu jen říct, že peníze na GTA 5 jsou stále v mé kapse.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Škoda, že to nezveřejňoval na internetu anonymně. Jinak hodně často se bohužel tyhle obrovské firmy chovají takhle autoritářsky a arogantně. Vedou je asi lidi, kteří si myslí, že svět se z nich pose..., když dosáhnou globálního úspěchu. Než by byli rádi, že je o jejich hry takový zájem, tak budou dělat takovéhle podrazy. Je jen jejich problém, že jsou neschopní portovat hru na PC a je chválihodné, že tuhle práci za ně někdo byl schopen udělat úplně zadarmo.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Pro psaní komentářů se, prosím, přihlaste nebo registrujte.