CDR.cz - Vybráno z IT

Diskuse k FDA schválila první trvalý glukózový monitor. Je dostupný i pro nediabetiky

".. kontinuální glukózový monitor, který je dostupný bez lékařského předpisu .."

Veškerá informační hodnota článku je obsažena v první větě perexu.
Zbytek je vata obohacena komerčními kecy.

+1
+2
-1
Je komentář přínosný?

Přesně. Pořád jsem čekal že se dozvím něco o tom jak to funguje, jestli je potřeba voperovat něco pod kůži, ale to by někdo musel začít pracovat a ne jen tupě přeložit komerční sdělení.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Chápu to správně, že se jedná o kulatou plošku, která se přilepí na kůži pod rameno a 15 dní funguje a pak ji vyhodím a přilepím novou plošku? Není tam žádná jehla zapíchnutá do kůže/ruky?

+1
+1
-1
Je komentář přínosný?

nastreli ti to do koze taky senzor, ktory vydrzi 10 dni cca a stoji 60€. To mas 180€ mesacne, ak ti to nehradi poistovna. Asi bude existovat tych zariadeni viac, ja pisem o Dexcom G6 - vyhladaj si to, ked ta to zaujima. Keby to nestalo tych 180€ mesacne, uz to mam davno kupene.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Google translate... Continuous není trvalý (to by bylo permanent), ale soustavný, Trvalý by byl skutečně průlom, takhle je to jen nová verze, která donutí pacienty přejít na "nový" produkt. Na Amazonu chtějí za 3 senzory(měsíc) 377$ bez pojištění 37$ s pojištěním, starý typ 369$bez a 30$ s pojištěním - výhoda je zřejmá zákazník si doplatí 7$, dostane stejnou životnost a to se vyplatí...

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Pro psaní komentářů se, prosím, přihlaste nebo registrujte.