CDR.cz - Vybráno z IT

FIFA 19 vykopne už v září, zahrne také Ligu mistrů

Brankář Liverpoolu teď bude mít asi neklidné spaní. Součástí FIFA 19 bude Liga mistrů, kompletně si jí budeme moci projít v režimu kariéry s vlastním týmem.

Dalo by se říct, že je to tradice. Nikdy se nejedná o překvapení, a kdyby se tak nestalo, asi bychom nebyli ve své kůži. E3 je každoročně místem, kde dochází k odhalení nového ročníku nejpopulárnější fotbalové značky FIFA. A i ta s číslovkou 19 překvapivě stále ještě dokáže nabízet inovace.

Ještě lepší grafika, větší smysl pro detaily, propracovanější vyváženost zápasů, promyšlenější balanc s míčem – to jsou každoroční odvětví, se kterými vývojáři z EA Sports odhodlaně pracují.

.
Letošní ročník navíc zahrne také boj o nejcennější trofej. Součástí FIFA 19 se stane UEFA Champions League. Samostatně hratelný turnaj, který hráčům umožní ovládat jakýkoliv evropský klub v rámci kompletní sezóny – od začátku, až do konce. Ligu mistrů získá také nejoblíbenější herní režim, FIFA Ultimate Team.

Chybět samozřejmě nesmí klasické updaty zahrnující fanoušky, stadiony, balóny, reklamní bannery, dresy, a hlavně soupisky. „Jako v reálném světě,“ rádi připomínají zástupci vývojářského studia.

Na přebalech hry se objeví Cristiano Ronaldo a Neymar. FIFA 19 vychází pro Windows PC, PlayStation 4, Xbox One a Nintendo Switch už 28. září 2018.

Michal "MichalPospíchal" Pospíchal

V roli novináře se na herní scéně pohybuje už více než 9 let. V historii prošel několika velkými redakcemi, jako BonusWeb.iDnes.cz, naposledy se v roli šéfredaktora podílel na tvorbě serveru inGamer.cz, který byl 1. ledna 2014 sloučen s herní sekcí CDR.cz, kde nadále vedl rubriku. V červenci 2014 se na vlastní žádost přesunul na post editora magazínu. Od roku 2016 píše také pro DIIT.cz o technických a všeobecných tématech.

více článků, blogů a informací o autorovi

Diskuse ke článku FIFA 19 vykopne už v září, zahrne také Ligu mistrů

Žádné komentáře.