CDR.cz - Vybráno z IT

Film na motivy hry Uncharted vyjde v roce 2017 [GC 2015]

Propojení filmového a herního průmyslu není žádnou novinkou. Svých televizních zpracování se dočkala už celá řada her - to, že většina z nich nedopadla podle představ už je věc jiná. A jaký osud potká Uncharted?

Gc 2015 Banner

Uncharted je akční adventura zpracovávající příběh dobrodruha Nathana Draka. Ve svých putováních se vydává na různá místa a o život mu jde prakticky neustále. V podstatě takový druhý Indiana Jones nebo Lara Croft v mužském těle. To už je docela dobrý důvod k tomu, postavit na tomto univerzu film.

Jak vzešlo z dnešního dne na GamesComu, ten bude pod palcem společnosti Sony Pictures a premiéru si v kinech odbude 30. června 2017. Kdo se promítne v hlavních rolích, zatím uvedeno není, jisté ale je, že obsazení by měly pokrýt hvězdy z Hollywoodu. 

Těšit se můžete také na další filmové zpracování Resident Evila, a to 27. ledna 2017. Tahle značka je nejúspěšnějším herním filmovým projektem vůbec, a tak není divu, že neusne na vavřínech. Sony Pictures plánuje mezi srpnem 2016 a březnem 2019 poměrně velké množství filmových adaptací her, o jejich oznámení se ale budeme dozvídat průběžně.

Zpravodajství Gamescom ve spolupráci se společností Playman

Playman - Playclub

Děkujeme za partnerství hernímu VIP obchodu Playclub.

Michal "MichalPospíchal" Pospíchal

V roli novináře se na herní scéně pohybuje už více než 9 let. V historii prošel několika velkými redakcemi, jako BonusWeb.iDnes.cz, naposledy se v roli šéfredaktora podílel na tvorbě serveru inGamer.cz, který byl 1. ledna 2014 sloučen s herní sekcí CDR.cz, kde nadále vedl rubriku. V červenci 2014 se na vlastní žádost přesunul na post editora magazínu. Od roku 2016 píše také pro DIIT.cz o technických a všeobecných tématech.

více článků, blogů a informací o autorovi

Diskuse ke článku Film na motivy hry Uncharted vyjde v roce 2017 [GC 2015]

Žádné komentáře.