CDR.cz - Vybráno z IT

Forza 6 představí poprvé v historii noční závody [GC 2015]

Forza Motorsport 6 je klíčová závodní hra pro konzoli od Microsoftu - Xbox. S fanoušky už drží krok dlouhá léta a právě ti volali po nočních závodech. Nad tím se tvůrci zamysleli a řekli ano - v šesté Forze budou.

Gc 2015 Banner

Autoři herního titulu Forza dbají zejména na preciznost. Snaží se neustále vylepšovat jízdní model, vlastnosti vozidel za různého počasí i na různém povrchu a dovednosti, které předvádí s grafickými prvky, jsou až neuvěřitelné. Nutno přiznat, Forza v mnoha momentech skutečně vypadá, jako bychom sledovali závody ve filmu.

Do čeho se ale v historii ještě nikdy nepustili, jsou noční závody, po kterých fanoušci značky už dlouho volají. A jejich přání bylo vyslyšeno, vývojářské studio Turn 10 je hráčům naservíruje pod nos v podobě Forza Motorsport 6.

Co ovšem tvůrci vyzdvihovali na tiskové konferenci nejvíc, byla práce s deštěm. A právě tomu se věnuje také dnes vypuštěný trailer uvedený výše. Podívejte se, co vás při závodech v dešti nově čeká.

Forza Motorsport 6 vychází 15. září 2015 na Xbox One.

Zpravodajství Gamescom ve spolupráci se společností Playman

Playman - Playclub

Děkujeme za partnerství hernímu VIP obchodu Playclub.

Michal "MichalPospíchal" Pospíchal

V roli novináře se na herní scéně pohybuje už více než 9 let. V historii prošel několika velkými redakcemi, jako BonusWeb.iDnes.cz, naposledy se v roli šéfredaktora podílel na tvorbě serveru inGamer.cz, který byl 1. ledna 2014 sloučen s herní sekcí CDR.cz, kde nadále vedl rubriku. V červenci 2014 se na vlastní žádost přesunul na post editora magazínu. Od roku 2016 píše také pro DIIT.cz o technických a všeobecných tématech.

více článků, blogů a informací o autorovi

Diskuse ke článku Forza 6 představí poprvé v historii noční závody [GC 2015]

Žádné komentáře.