CDR.cz - Vybráno z IT

Forza Motorsport 7 se vrací s velkým oznámením: Vyjde na PC

Forza E 3 17
Závodní série Forza Motorsport se vrací, přiváží bohatý vozový park, nové světelné efekty i PC verzi.

Forza je tradiční závodní série společnosti Microsoft, která nám každý rok představuje další a další nové vylepšené díly. Aby značka neupadla do stereotypu, pravidelně střídá arkádovou sérii Horizon se serióznějším Motorsportem. Protože Forza Horizon 3 vycházela v roce minulém, bylo fanouškům více než jasné, že letos je na řadě další, v pořadí už sedmá, Forza Motorsport.

Jsme už zvyklí, že na předváděčce Microsoftu nechybí nějaký ten luxusní vůz. Vzpomenout můžeme na minulé ročníky, kdy byl na podium přistaven temně modrý Ford Mustang nebo zářivě oranžové Lamborghini. Letos, jako oznámení podpisu šestiletého kontraktu, se na předváděcím „mole“ objevilo zbrusu nové Porsche. A právě s ním si rozhodně budete moci zajezdit také ve Forza Motorsport 7.

Hra vypadá úchvatně, nabízí propracovaný jízdní model a skutečně bohatý vozový park, čítat bude více než 700 vozů. O tom se ostatně můžete přesvědčit na přiložených zaběrech z hraní výše.

To ovšem nejsou jediné novinky. Tou nejpodstatnější je oznámení nové Forzy pro Windows PC. Verze bude pravděpodobně dostupná pouze přes Microsoft Store, PC hráči si ovšem díky cross-platform funkci budou moci zazávodit s uživateli Xbox One nebo Xbox One X.

Na novou Forzu budeme přezouvat už 3. října 2017.

Michal "MichalPospíchal" Pospíchal

V roli novináře se na herní scéně pohybuje už více než 9 let. V historii prošel několika velkými redakcemi, jako BonusWeb.iDnes.cz, naposledy se v roli šéfredaktora podílel na tvorbě serveru inGamer.cz, který byl 1. ledna 2014 sloučen s herní sekcí CDR.cz, kde nadále vedl rubriku. V červenci 2014 se na vlastní žádost přesunul na post editora magazínu. Od roku 2016 píše také pro DIIT.cz o technických a všeobecných tématech.

více článků, blogů a informací o autorovi

Diskuse ke článku Forza Motorsport 7 se vrací s velkým oznámením: Vyjde na PC

Žádné komentáře.