CDR.cz - Vybráno z IT

Game of Thrones, Walking Dead a další hry od Telltale za pár korun na Humble

Telltale Bundle
Telltale se prosadili na herním poli svými unikátními adventurami. Přestože si v nich hráč příliš akce neužije, vše je mu vráceno formou výborných scénářů a důrazu na příběh. Téměř celé současné portfolio této společnosti se nyní nachází na Humble za hubičku.

Telltale Games vydává poslední dobou především licencované tituly, které svoji popularitu získaly pod zastřešením jiné společnosti, potažmo i médiem. Nejedná se ovšem o béčkové případy her, které pouze ždímou slavné značky, ale o plnohodnotné zážitky, které si po celém světě nesou více než kladná hodnocení.

Jako vždy je balíček rozdělen na tři části, dle výše darované částky, která následně putuje na charitu (respektive tam, kam si zákazník sám navolí v poměru charita:vývojář:dýško). 

Telltale

První milník je klasicky za 1 USD, tedy v přepočtu jeden cheeseburger z mekáče (25 Kč). Za tuto symbolickou cenu dostanete Návrat do Budoucnosti a první sezónu The Walking Dead. Dále pak Sam & Max: Devil's Playhouse, Poker Night at the Inventory a dva díly Puzzle Agent.

Druhý milník už je o něco vyšší (8 USD), ale nabízí také mnohem čerstvější tituly, jako The Wolf Among Us a Tales from the Borderlands, které nedávno oslavilo poslední epizodu. Poker Night 2 a DLC pro první sezónu 400 days (které není příliš zajímavé) už je spíš jen takový bonus. Tento milník se však brzy rozroste o další tituly, které jsou v současné chvíli neznámé.

Přispění částky 12 dolarů vás odmění klíči k herní adaptaci Game of Thrones (resp. tu adventurní, nikoliv nechvalně zmršené RPG) a druhé sezóně The Walking Dead.

Vzhledem k nedávnému dovysílání šesté série seriálové podoby Živí mrtví (The Walking Dead) a brzkému startu taktéž šesté série Her o trůny (Game of Thrones) se jedná o příhodné načasování, které patrně spoléhá na rozvířený hype.

Klíče ke hrám, které už čirou náhodou vlastníte, můžete samozřejmě předat kdykoliv dál někomu jinému. 

Diskuse ke článku Game of Thrones, Walking Dead a další hry od Telltale za pár korun na Humble

Pátek, 15 Duben 2016 - 16:20 | Psycho Mantis | sám jste si skoro odpověděl. Hry od Telltale jsou...
Pátek, 15 Duben 2016 - 08:12 | japkoslav | Všechny aktuálně uvedené hry balíčku jsou...
Čtvrtek, 14 Duben 2016 - 23:40 | Xspy | S Telltale mám problém ... a může za to právě...

Zobrazit diskusi