CDR.cz - Vybráno z IT

Diskuse k GameSpy zavírá krám. 50 her od Eletronic Arts zůstane bez podpory multiplayeru

Hmmm...jsou to starší kousky a i přes to že si říkám že bych si je ještě někdy dal(i když vím že nepravděpodobně) to zamrzí. Nedá se to přehodit na komunitu? Stejně to budou okrajovky a komunita je v případě těhlech "lásek" kolikrát mnohem silnější, než se zdá.

+1
+4
-1
Je komentář přínosný?

A tím to nekončí. 2K má taky svůj seznam titulů, u kterých končí podpora multiplayeru - http://support.2k.com/hc/en-us/articles/201967707-2K-Online-Server-Migra... - to taky docela zamrzí (hlavně český Vietcong), nicméně takový Hidden and Dangerous 2 už skončil zhruba před dvěma lety. Komunita si však poradit určitě dokáže, jen musí být dostatečně velká.

+1
-9
-1
Je komentář přínosný?

AAAAA sme tu, teda v prdeli. Chce to zalobu v USA a vratit hry za plnu sumu. Uviazali MP na sluzbu aby sa hra nepiratila a tu je koniec, ked sluzba prestane fungovat. Co ma zakaznik teraz robit?

Dufam, ze sa vydavatelske studia poucia a prestanu viazat MP na nejaku tretiu firmicku.

+1
-11
-1
Je komentář přínosný?

Proč to nejde řešit skrze Dedicované servery ?

http://en.wikipedia.org/wiki/Game_server#Dedicated_server

U starších her to fungovalo na výbornou.

+1
+4
-1
Je komentář přínosný?

Kvůli penězům, proč asi?
Když jde vše přes ně, tak mají větší kontrolu a není možné, aby vznikaly cracknuté dedikované servery, které neověřují klíče atd.
Zdar Max

+1
+5
-1
Je komentář přínosný?

jenže to je to - Takový BF2 dneska stojí tuším 150Kč, v podstatě by to mohli dát už zdarma (a reálně existuje i F2P verze s lepší grafikou, leč tuším menšími mapami, max je myslím 32 hráčů). Kdyby to dali zdarma, tak se nic neděje, zvlášť když serverfiles jsou normálně dostupné.

+1
-5
-1
Je komentář přínosný?

Jsi mi připoměl aférku, kdy oficiálně activision oznámil že CoD MW2 bude pouze přes steam MP protože dedikovaný server znemožňuje použitý "vylepšeného enginu" O to potupnější to muselo být když po dvou měsících se rozjel server alteri který dokázal dedicovaný server z CoD MW1 použít pro potřeby CoD MW2 a fungovalo to lépe než na steamu a dokonce tam ke konci nebyly skoro žádný cheateři, protože jednak alteri používalo a stále aktualizovalo anticheat a když už někdo náhodou zacheatoval dostal perma ban a nazdar, něco takového na steamu prostě v té době neexistovalo ale na alteri to všechno fungovalo, fungovalo to lépe a stabilněji ve všech směrech lepší než hraní přes steam.... Prostě trapas do všech směrů :-D. Takže ano je to pouze o penezích a uvolnění dedikovaného serveru by vyřešilo naprosto všechny problémy u naprosto všech MP her, ale proč by to výrobce dělal když z toho nic mít nebude ?

+1
+1
-1
Je komentář přínosný?

Pro psaní komentářů se, prosím, přihlaste nebo registrujte.