CDR.cz - Vybráno z IT

Diskuse k Google Drive se představuje, co umí a čím se jeho tvůrci nechlubí?

Tak u mě aktivace od požadavku opravdu trvala asi jeden den.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

U mě to bylo stejné. Nicméně pro mě nepoužitelné dokud nebude i klient pro Linux (údajně se na něm pracuje). Zatím zůstávám (spokojen) s Dropboxem, ten chodí i na inteligentnější ledničce ;-)

+1
-2
-1
Je komentář přínosný?

Pro me nepouzitelne dokud nebude klient pro linux, ktery to normalne primounti a umozni nad tim bezet encfs ... s tim ma zatim problemy i dropbox (respektive, nenasel jsem ze by to slo).

+1
-5
-1
Je komentář přínosný?

ja som to mal ihned, všetko sa zosynchronizovalo. Nebol problem ani s 3,5GB mkv suborom ktory vie aj prehrať aj v mobile, len moj blade nema dosť vnutornej pamate (stahuje sa to do internej) z 3500MB videa urobilo 210 MB na prehratie v mobile.

Trailer ku hobitovi bez problemov stiahne zniženu kvalitu ale nie je problem prehrať na mobile. ukažka https://docs.google.com/open?id=0B1yrJ9w56-NUNEtyTUJ0WVMxblk

Nie je možnosť si taketo webove uložisko pripojiť ako usb kluc? Mam 60GB SSD a prijal by som navyšenie kapacity pomocou takýchto služieb. Jasne že by to bolo na ukor rýchlosti prenosu ale to by ma zas tak netrapilo. Ako uložisko dokumentov a nejakej hudby. Dik

+1
-9
-1
Je komentář přínosný?

Dobře že jste zmínili ty podmínky. Pro mně nepřijatelné, takže z mé strany se žádné předkládání Velkému Bratru na zlatém podnosu nekoná. Stačí že mi čte maily, ovšem tam nemám nic tajného. Nějak jsem dodnes nepochopil, k čemu je tohle dobré. Těch pár blbostí, které potřebuju jinde než doma, se mi bez problémů vejdou na flešku. Pravda, měl jsem nahraných na picase několik alb fotek, ale po tom co celou službu zmršili čtverečky přes každý ksicht, který otravoval s jménem, jsem je všechny smazal. Korunu tomu nasadili s povinným zavedením polofunkčního webového rozhraní mailu. Zajímavý, že stavový řádek v prohlížeči je prý zastaralý a plýtvá místem, ikony jako stodola, roztahaný řádky na web rozhraní mailu nikomu nevadí. Díky Google, obejdu se dobře bez tebe. A 5x zdražený diskový prostor si strč za klobouk.

+1
-5
-1
Je komentář přínosný?

"Velkým neduhem je zatím nastavení synchronizace složek. Ta je defaultně nastavena na aplikací vytvořenou složku v uživatelských dokumentech a v základu chybí možnost její změny."

Nemal som problém tento adresár zmeniť.. aktivácia mi tiež trvala cca 24h

+1
-3
-1
Je komentář přínosný?

Pro psaní komentářů se, prosím, přihlaste nebo registrujte.