CDR.cz - Vybráno z IT

Diskuse k Google Duo - nová jednoduchá mobilní aplikace pro videohovory

A stále tu bude někdo obhajovat FUP na mobilním připojení , když vývoj je jasný ... Škoda, že Google zaspal , Messenger od Facebooku je také poměrně blbuodolná aplikace a slouží stejně.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Souhlasím ovšem s jednou výhradou. FB Messenger bych rozhodně nechválil. Jejich audio hovory jsou tragický. Občas to sice funguje dobře, často se ale neslyšíme oba nebo jeden toho druhýho... Textová komunikace taky pokulhává. Pokud by Google představil něco spolehlivýho, měl by rozhodně šanci.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Nejsem si jist, jak je to s dostupností. Já už mám Google Duo asi týden nainstalované normálně přes Google Play. Předtím jsem si jí v Google Play předběžně registroval. A v obchodu je už i několik českých recenzí.

+1
+1
-1
Je komentář přínosný?

Jak dlouho to bude Google provozovat? Rok, dva?

+1
+2
-1
Je komentář přínosný?

Google oblast Messengerů a je jedno jestli text nebo video, projel na celé čáře zcela nepochopitelně, přitom je to jedna z klíčových oblastí... Situaci mohl ještě zachránit koupí Whatsapu, ale i ten si nechal vyfouknout. Hangouts je naprostá tragedie, když odhlédnu od toho, že to nikdo nemá, vypadá ta aplikace spíš jak psaná nějakou partičkou na koleni a teď tahle novinka.... k čemu.... nenapadá mě jediný důvod, proč by někdo používal tohle a ne to, co má už x měsíců v FB Messengeru...

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Funguje FB Messenger bez Facebook uctu?

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Funguje nezávisle...

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Ty pičajovy gugli snahy me vzdycky pobavi. Dobre, novy komunikacni SW .... sice tu mame skype, takze jen rozbijeji ekosystem, ale budiz ... takze OK, mam windows na telefonu a jako 4 miliardy lidi i v pocitaci, tak kde to mam vyzkouset?:o) To jsou takovi curacci:o) Ale dobre jim tak:o)

+1
-3
-1
Je komentář přínosný?

Tenhle odstavec:

"Obraz i zvuk se přenáší rychle a kvalitně i na pomalých sítích. Stejně tak nebude problém, pokud budete v průběhu hovoru přecházet z Wi-Fi připojení na mobilní síť. Veškerá komunikace je navíc chráněna tzv. end-to-end šifrováním, takže se nemusíte bát odposlechu."

Zní jako reklama. Prostě jen opsané, možna přeložené PR od googlu. Ta tvrzení o rychlosti, kvalitě, Kolková vyzkoušela? Nebo našla testy? Jestli ne, proč to není označené jako PR článek?

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Pro psaní komentářů se, prosím, přihlaste nebo registrujte.