CDR.cz - Vybráno z IT

Diskuse k Google končí s Play Music, službu nahradí YouTube Music, čas máte do října

Vdaka za info, uz som aj premigroval.
Len otazka:
Kupene albumy na Google Play Music, ktore som migroval mi pekne zobrazuju aj ikonku (obal CD) albumu.
Ale ako dostanem ikonu (obal CD) vlastneho albumu (nekupeneho na Google Play Music) nahraneho do youtube music ?
Mam tam len take sedivky ikonky.
Windows Player mi ich zobrazuje, ale do youtube music viem nahrat len zname hudobne formaty, ziedne ikonky (obrazky)
Vdaka.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Vzhledem k tomu, že nepoužívám YouTube Music (YouTube ano), a nepoužívám ani Google Play Music, může mi někdo, kdo to používá, vysvětlit jednu věc? To jako teď ta hudba na YouTube Music bude vždy i s videem, nebo se stane z YouTube Music nesmyslný termín? (Tube v názvu YouTube přeci odkazuje na klasickou CRT obrazovku, čímž evokuje, že jde o videoplatformu, což mi k hudbě obecně nesedí.)

+1
+1
-1
Je komentář přínosný?

Samozrejme, že nie. Ide "iba" o zjednotenie aplikácii/služieb pod názov "YouTube".
Google mal doteraz 3 služby (Google Play Music, YouTube Music a Google Podcasts) ktoré poskytovali audio obsah. To by sa malo práve týmto zjednotiť.
"Fígeľ" je v tom, že doteraz stál premium Google Play Music mesačne $10 a k tomu ste dostali YouTube Red (dnes YouTube Premium, platilo to aj opačne). Toto sa však mení, takže ak stále chcete YouTube Premium bude to stáť už $12 mesačne, inak za pôvodných $10 dostanete "iba" YouTube Music Premium.
A čím je to premium... prémium? V podstate iba v tom, že nemusí byť zapnutá obrazovka počas streamu a je to bez reklám. Skôr by ma trápilo, že dáta pri prvom spustení telefónu potečú ešte viac potokom, lebo Play Music je predinštalovaný a tým, že ho Google zareže si buď vyžiada aktualizáciu (s tým, že sa vlastne nainštaluje iná aplikácia), alebo sa z toho stane "iba" lokálny prehrávač.
Trubku neriešte, je to zaužívaná značka a Google si ju môže natlačiť kam chce. :)

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

a moze mi niekto vysvetlit preco sa na youtube music pustaju aj videa? proste vyhladavam nejakeho interpreta/skladbu a vysledok miz acne prehravat video - uplne super usporne k datam - tak naco je potom tato sluzba ked mozem zrovna pocuvat cez youtube

+1
+1
-1
Je komentář přínosný?

Pro psaní komentářů se, prosím, přihlaste nebo registrujte.