CDR.cz - Vybráno z IT

Diskuse k Google ukončil Project ARA, konec modulárním telefonům?

Imho to bylo jasne kazdemu soudnemu clovekovi, ze je to totalni hovadina. Respektive, kdyby to bylo alespon levne...a kdyby to alespon SKUTECNE bylo modularni...tak mozna. Ale takhle??? OMG? Kupte si telefon, kterej tak jako tak je nerozebratelnej a pridejte si k tomu...reknete WOW....jinej fotak. A nebo jiny repraky.
No to je teda terno.

+1
-2
-1
Je komentář přínosný?

Vyjimecne musim souhlasit .... presne doslo na me slova, ktere jsem tvrdil uz od zacatku, kdyz jsem videl tu tragickou prezentaci nekdy v 2014.
Proc by nejaky vyrobce sel cestou PC a nabizel levne komponenty, kdyz misto toho muze prodat CELY drahy telefon. Pravda, priroda trpi, ale to je kazdemu u prdele. Nikdo by to nechtel vyrabet ... a kdyby to gugl preci jen protlacitl, tak by se to samozrejme lidem libilo (pokud by sel nahradit android necim rozumnym .... prinejmensim aspon novejsim androidem) a jedine, co by gugl udelal, ze by nasral ostatni vyrobce, kteri by jej i s androidem poslali do prdele. Se mluvilo jak MS nasral vyrobce surfacem/vlastnim HW, ikdyz tam se moc nedivim, kdyz nejsou schopni vyrobci vyrobit poradne zarizeni.

+1
-5
-1
Je komentář přínosný?

Že ty si zase vysadil prášky?

+1
+1
-1
Je komentář přínosný?

Tak že z toho nic nebude bylo jasné od začátku. Ale je na tom hezky vidět, jak si Google umí dělat PR a budovat image. Kdyby podobnou hovadinu vyplodil Dell nebo Microsoft, tak je všude plno keců o tom jak jsou blbí a neschopní. Ale Google má kladné body za snahu.

+1
+1
-1
Je komentář přínosný?

pripomenme si infantilne marketingove video Phonebloks :) http://cdr.cz/clanek/phonebloks-poskladejte-si-smartphone-podle-vasich-p...

+1
0
-1
Je komentář přínosný?
+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Pro psaní komentářů se, prosím, přihlaste nebo registrujte.