CDR.cz - Vybráno z IT

GTA 5 a další screenshoty z vývoje, víme datum vydání

gta_
Jedna z nejoblíbenějších herních sérií se brzy dočká svého pokračování. Těšit se můžeme na líbivou grafiku a tradičně i spoustu misí. Kdy hra dorazí a jak bude vypadat?

Když tvůrci před více než rokem oznámili práce na Grand Theft Auto V, hráči začali nedočkavě vyhlížet jakékoli střípky, které by alespoň nastínily vizuální podobu a datum vydání. Ukázek ze hry v podobě videí a obrázků bylo venku už několik, ale až doposud jsme neměli potvrzené konkrétní datum.

gta2

Naštěstí v podobných případech dochází k "únikům informací" a jinak tomu nebylo ani tentokrát. Nejvíce dohadů padalo o jarním období mezi březnem a červnem. Internetový obchod Amazon při objednávkách hry informuje zákazníky o datu vydání k 26. březnu roku 2013, datum dodání pak o den později.

Tato informace zní poměrně věrohodně a v Amazonu si datum jen těžko vymysleli. Faktem je, že ve stejnou dobu je naplánováno vypuštění několika dalších titulů a některé velké herní portály o vydání v březnu pochybují. I přesto by mělo být datum poměrně přesné a minimálně začátkem dubna se očekávaného pokračování dočkáme.

Screenshoty: Dárek od Rockstar Games

Vývojáři si pro své fanoušky připravili pětici zajímavých screenshotů, které ukazují pečlivě vybrané herní situace a mají za úkol nalákat. Takové mise v ponorce budou nepochybně zajímavým zpestřením.

gtav_shot005122412_1280
Pro zvětšení klikněte
gta5_screenshot5 gta5_screenshot6
gta5_screenshot3gta5_screenshot4
Zdroje: 

Lukáš Voříšek (Google+)

Šéfredaktor nového technologického magazínu inSmart.cz. Autor je fanouškem revolučních technologií a projektů, jako je fotoaparát Lytro a minipočítač Raspberry Pi. Dříve přispíval do magazínů PCTuning a Stahuj. S nadějí čeká na den, kdy nebude muset sedět u klávesnice a vše obstará čip v hlavě...

více článků, blogů a informací o autorovi

Diskuse ke článku GTA 5 a další screenshoty z vývoje, víme datum vydání

Pátek, 4 Leden 2013 - 18:52 | Fakovnik | Od kedy GTA neni na PC ?
Pátek, 4 Leden 2013 - 12:03 | Tom27 | Presne tak R* si takovou reklamu nezaslouzi!!!
Pátek, 4 Leden 2013 - 07:29 | Misko Uško | ked to neni na PC tak to sem ani nedavajte...

Zobrazit diskusi