CDR.cz - Vybráno z IT

GTA VI má vyjít za tři roky, mohlo by se vrátit do Vice City

GTA: Vice City se odehrává v 80. letech na Floridě. Právě tímto směrem by se mělo ubírat šesté pokračování série. Tvrdí to zdroje blízké vývoji.

Vývojářské studio RockStar Games je zárukou kvality. Popularita mu vzrůstá díky poslednímu přírůstku do série Max Payne, divokému Red Dead Redemption - na jehož druhý díl veřejnost netrpělivě čeká - a především nesmrtelné, ikonické značce Grand Theft Auto.

Titul, který vychoval generace hráčů, se vrátí už pošesté. GTA VI zatím nebylo oficiálně oznámeno, podle zdrojů, které mají ale k vývoji prý skutečně blízko, už je v procesu. Prozatím nese kódový název Project Americas a jeho vydání bychom se měli dočkat za tři roky.

Patříte mezi fanoušky oblíbeného dílu Vice City? Definitivní to není, ale údajně právě tam se má šesté pokračování ságy vrátit. Jestli obdobu prosluněného Miami hra opět přesune do 80. let, je velkou otázkou. Některé mise nás ale prý mají dokonce zavést i do Jižní Ameriky.

Zdroje mluví také o ženské hrdince. Jestli bude jedinou nebo podobně jako v předešlém díle budeme volit mezi několika hlavními postavami, bude dalším překvapením.

Líbil by se vám návrat do Vice City? Který díl série GTA je váš nejoblíbenější? O tom nám napište v komentářích.

Zdroje: 

Michal "MichalPospíchal" Pospíchal

V roli novináře se na herní scéně pohybuje už více než 9 let. V historii prošel několika velkými redakcemi, jako BonusWeb.iDnes.cz, naposledy se v roli šéfredaktora podílel na tvorbě serveru inGamer.cz, který byl 1. ledna 2014 sloučen s herní sekcí CDR.cz, kde nadále vedl rubriku. V červenci 2014 se na vlastní žádost přesunul na post editora magazínu. Od roku 2016 píše také pro DIIT.cz o technických a všeobecných tématech.

více článků, blogů a informací o autorovi

Diskuse ke článku GTA VI má vyjít za tři roky, mohlo by se vrátit do Vice City

Žádné komentáře.