CDR.cz - Vybráno z IT

Halo 5: Guardians nabídne našlapanou limitovanou edici s hardwarem [GC 2015]

Na limitovaných edicích vývojáři někdy zkrátka nešetří. Vyšplhají se tak někdy do závratných částek, ale věcí, co můžete získat, je spravedlivé množství. Nadupaně se tváří také limitovaná edice k Halo 5: Guardians.

Gc 2015 Banner

Pokud nevíte co s penězi a vlastnit samotný titul je vám málo, pozastavte se u limitované edice Halo 5: Guardians. Tu si můžete obstarat v rámci předobjednávek, které Microsoft zahajuje právě dnes. Plácnete se přes kapsu, třeba na Amazonu se cena pohybuje na 500 dolarech, na druhou stranu odejdete také s exkluzivním Xboxem a dvěma speciálně nadesignovanými ovladači.

Pokud vám to nestačí, přihodili autoři navrch ještě exkluzivní headset. Ten si mimochodem můžete zakoupit i samostatně, v předobjednávce jde o volitelnou položku, která ovšem zvedá finální cenu. A jak ta krása vypadá? To už ukáže video výše.

Halo 5: Guardians vychází 27. října 2015.

Zpravodajství Gamescom ve spolupráci se společností Playman

Playman - Playclub

Děkujeme za partnerství hernímu VIP obchodu Playclub.

Michal "MichalPospíchal" Pospíchal

V roli novináře se na herní scéně pohybuje už více než 9 let. V historii prošel několika velkými redakcemi, jako BonusWeb.iDnes.cz, naposledy se v roli šéfredaktora podílel na tvorbě serveru inGamer.cz, který byl 1. ledna 2014 sloučen s herní sekcí CDR.cz, kde nadále vedl rubriku. V červenci 2014 se na vlastní žádost přesunul na post editora magazínu. Od roku 2016 píše také pro DIIT.cz o technických a všeobecných tématech.

více článků, blogů a informací o autorovi

Diskuse ke článku Halo 5: Guardians nabídne našlapanou limitovanou edici s hardwarem [GC 2015]

Žádné komentáře.