CDR.cz - Vybráno z IT

Hand of Fate 2 slibuje zdokonalení a rozšíření původního konceptu

Hand Of Fate 2 3
Kromě velkých AAA titulů se na E3 objevilo i několik menších, ale neméně kvalitních her. Jednou takovou je i Hand of Fate 2, které se představilo s trailerem.

Cdre 3

Akční, karetní RPG; první díl Hand of Fate přinesl na scénu skutečně něco svěžího. Ale i  přes svůj originální koncept hra strádala hned v několika oblastech, převážně v oblasti soubojů. Ty byly prostoduché a opakující se a zážitku ze hry to nijak nepřidalo.

Vývojáři ze studia Defiant Development se ovšem umí poučit a v právě oznámeném pokračování Hand of Fate 2 napravují chyby předchozího dílu a dovádí jej tak k dokonalosti. Koncept tedy zůstává stejný a nedočká se nijakých drastických změn, což můžeme jedině schválit, jelikož se jednalo o sakra dobrý koncept.

Novináři, jenž měli na místě možnost si titul vyzkoušet, šíří do světa dobré dojmy a můžeme tak jedině doufat, že dobrá hratelnost hře vydrží až do jejího vydaní v průběhu příštího roku. Dočkají se jej hráči na PC, Mac a Linuxu, o konzolích zatím nepadla zmínka.

Nezapomeňte sledovat herní sekci CDR (nikoliv pouze titulní stranu) pro kompletní přehled všech novinek z letošní E3 výstavy. Po celý týden vás denně budeme zásobovat desítkami článků, díky kterým vám nic neunikne. 

Zpravodajství E3 2016 běží pod záštitou společnosti Intel

Zdroje: 

Pavel Vevera

Členem redakce inGamer.cz byl od samotného založení v roce 2012. Původně působil jako multisekční redaktor, přispívající jak články, tak video tvorbou, nakonec se však ustálil na textech. Jako externista od 1. ledna 2014 pokračuje v rámci herní rubriky CDR.cz, kam se redakce i část obsahu inGameru přesunula.

více článků, blogů a informací o autorovi

Diskuse ke článku Hand of Fate 2 slibuje zdokonalení a rozšíření původního konceptu

Žádné komentáře.