CDR.cz - Vybráno z IT

Herní videotýdeník #3 - Warhorse dostal, co mu patří

Za poslední měsíc se seznam her, které mají vyjít, vlastně nezměnil. Vzrůstá ovšem konkurenční boj mezi vydavateli, kteří svými novými a novými trailery neustále přesvědčují publikum, že zrovna jejich produkt bude nejlepší.

Dan Vávra ukazuje další prostředí, do kterého se podíváme v Kingdom Come: Deliverance

Není to tak dlouho, co se zástupci českého studia Warhorse rozhodli vložit svůj premiérový projekt do rukou komunity a nechat jeho vývoj podpořit na Kickstarteru. Nejspíše ale nečekali, že počet přispěvatelů bude vzrůstat geometrickou řadou. Zatím vybrali téměř 24 miliónů korun, z čehož mají radosti nejen oni, ale i my, pařani. V případě, že máte zájem přispět, můžete tak učinit na Kickstarteru, do konce kampaně stále zbývá několik dní. Dan Vávra, ředitel Warhorse, nám nyní ukáže, jakou krajinou se v Kingdom Come budeme pohybovat. 

  • To ale není vše. Dozvíme se také, co všechno si můžeme upravit při vytváření postav a také jaká bude jízda na koni
  • Když už jsme u fantasy, příznivcům Guild Wars 2 nesmí uniknout upoutávka týkající se nové mapy pro mod World vs. World nesoucí název The Edge of the Mists.
  • Free-To-Play střílečka s abnormálním množstvím zbraní, Loadout, je po třech letech vývoje konečně k dispozici na Steamu.

Dark Souls 2 vydává devítiminutový gameplay plný smrti

U fantasy ještě chvilku zůstaneme. Ve From Software pilně pracují na druhém dílu Dark Souls a se svým pokrokem se rozhodně chtějí podělit. Vyšlo už několik videí, o kterých jsme si mysleli, že ukazují snad vše, co se bez větších spolerů ukázat dá. Chyba lávky, autoři munici evidentně nevystříleli a představují nám další materiály. Pokud vám vadí řinčení železa, tak si raději ztlumte zvuk.

  • Crusader Kings 2 od Paradox Interactive získává zcela novou oblast. Jde o zemi kari a zaříkávačů kober. Rajas of India přichází!
  • Je známo, že Cartman nemá v lásce lidi se zrzavými vlasy. Sice nejsou jediným terčem posměchu, ale South Park zašel ještě dál.
  • Úspěšná příběhová adventura od Telltale Games s názvem The Wolf Among Us se konečně dočkala druhé epizody a rovnou láká novým trailerem na třetí díl

Odhalen obsah Imperiání edice The Elder Scrolls Online s doprovodem nového traileru

Všechna videa vyobrazující TES Online zatím vypadají velice povedeně, samozřejmě ve výsledku ale záleží na finálním produktu. Imperiální edice se rozdělí na dvě kategorie – fyzická a digitální. Vy fyzické najdete sošku Molaga Bala, daedrického prince, Císařova ilustrovaného průvodce Tamriel, fyzickou mapu Tamriel, několik zvířat (do hry, samozřejmě) a médium s hrou ve steelbookovém obalu. Cena ale není nejnižší: 99,99€ (v přepočtu 2700 korun). Zatím se tedy podívejme na krásně vypadající upoutávku.

  • Payday 2 získává nový balík zbraní, masek, nožů a dalších věcí nutných pro vyloupení banky.
  • Plants vs. Zombies: Garden Warfare bude mít kooperativní split-screen mód. Bohužel, hra bude dostupná pouze pro Xbox One a Xbox 360. 
  • Zlodějský mýval Sly Cooper, který dosud zářil jen ve světlech herních zařízení od Sony, bude brzy zářit také ve světlech reflektorů ve vlastním stejnojmenném filmu, který se připomíná s teaser trailerem.

Film Need for Speed - Dopadne jako jiné filmové pokusy?

14. března tohoto roku si odbude premiéru film na motivy slavné závodní série Need for Speed. V novém traileru se podíváme trochu hlouběji na jeho celkový příběh. Doufejme, že se u této filmové adaptace Dreamworks skutečně zasnažil, aby snímek nezaujal nečestné místo v nechvalně proslulé kategorii filmů na herním základě vedle takového Hitmana, Prince z Persie, Alone in the Dark nebo Far Cry

  • Ace Combat Infinity, free-to-play stíhačková simulace exkluzivně pro PlayStation 3, je v beta verzi přístupná do 11. února na PSN.
  • Nový ruský survival horor z dílny Imgn.pro a Wohoo Games nese název Kholat. Zatím víme jen to, že příběh má být založen na skutečných událostech. Dokumentovat bude devítku turistů, kteří v roce 1959 cestovali přes zasněžené pohoří Ural. Vy se chopíte role detektiva a začnete zjišťovat, proč jsou jejich mrtvá těla tak zničená.
  • Sniper Elite 3 představuje první gameplay s pětiminutovou stopáží a doprovodným komentářem. 

Jan Jirák

Začínal v roce 2012 na serveru inGamer.cz, kde byl redaktorem videorubriky. Totéž platí pro herní sekci CDR.cz, se kterou byl v lednu 2014 inGamer.cz sloučen. Jeho náplní práce je především tvorba překladů.

více článků, blogů a informací o autorovi

Diskuse ke článku Herní videotýdeník #3 - Warhorse dostal, co mu patří

Úterý, 11 Únor 2014 - 16:36 | randomofamber | "Warhorse dostal, co mu patří" Fráze...

Zobrazit diskusi