CDR.cz - Vybráno z IT

Diskuse k Hex: Zalétejte si se čtyřvrtulovým dronem za tisícovku nebo s jeho dražší verzí s kamerou

skoda, ze to vydrzi lietat len 5 minut...

+1
+5
-1
Je komentář přínosný?

vy pacholci! Právě jsem kvůli vám utratil 174USD! (159+15 za dopravu). Ale zas to vypadá na spoustu srandy s natáčením vánočního města seshora v prosinci :)

+1
-3
-1
Je komentář přínosný?

to ti tak budem věřit "vánoční město" rovnou řekni, že to kupuješ kvůli pěkný sousedce co se v létě opaluje nahatá u bazénu. :-D

+1
-3
-1
Je komentář přínosný?

ve 20-26 sekundě videa je jak krmí venkovní kočku s pochroumanou přední packou :-) to bych si s autorem videa asi rozuměl mám doma 6 koček z toho 5 venkovních a když jsme s manželkou jeli do Chorvatska tak jsme sebou vezli 10Kg granulí a 20ks konzerv (ty jsme míchali ještě s těstovinama) a to nám tak na 14 dní dovolený pro Chorvatský venkovky stačilo :-))

+1
-12
-1
Je komentář přínosný?

jj, užije se s tím spousta legrace, horkých chvil i pěkných záběrů z výšky. Jako největší slabinu však vidím komunikaci pomocí WiFi a potom výdrž aku (počet cyklů). Asi před rokem jsem zakoupil Ar.Drone 2.0. Problém nastane když lítáte v místě několika (mnoha) WiFin což sídliště představuje. Nejhorší je vletět do směru anténám z baráku na barák. To se pak může zbláznit a propadne se i o 3m než se znovu "chytí" když se nerozhoupe a nejde rovnou k zemi.
Nejsmutnější však je žalostná životnost aku. Těch 12min co to lítalo když byly aku nové by bylo OK. Rád jsem si po tom soustředění chvíli odpočinul při výměně vybitého. Horší je, že originály vydržely cca 20 cyklů, během kterých se doba letu zkrátila na cca 3 až 4 min. a to u všech třech kusů. Na tom by výrobce měl ještě hodně zapracovat.
Jinak zábavy se s touto technikou užije spousty, je to příjemný relax.

+1
-7
-1
Je komentář přínosný?

hm koukam ze nejvetsi slabina je mizerna vydrz, coz se dalo cekat. Doufejme ze uz brzo nekdy vymysli aspon 10x silnejsi baterie nez dnes, ono i v chytrych mobilech je des bes jak na plne nabiti vydrzi sotva den

+1
-11
-1
Je komentář přínosný?

Tesim sa a zrejme si tu drahsiu verziu i objednam. Momentalne mam Mini Q4 s 3 nahradnymi bateriami, kazda vydrzi tak tych +-10min, avsak kvadrokoptera unesie aj dalsich +40g, takze je tu moznost upgrade baterie z 500mAh na 1000 i viac, do coho sa planujem coskoro pustit. Inak som z konstrukcie odstranil cca 8g nepotrebnych casti a uz mi dorazila aj priveskova microSD kamerka, ta ma nejakych 12g. Potvrdzujem, ze je to super zabavka a relax, avsak nutnost po kazdej vymene baterie to relativne dlho a pracne kalibrovat (vo vsetkych 4 osach) mi vcelku prekaza. Ovladanie gyroskopom telefonu preto velmi rad privitam. :)

+1
-10
-1
Je komentář přínosný?

Pro psaní komentářů se, prosím, přihlaste nebo registrujte.