CDR.cz - Vybráno z IT

Diskuse k Hodnota Bitcoinu na polovině. Odhaduje se propad na 5 000 dolarů. Spadla klec?

Že by to znamenalo, že konečně nebude na trhu dostupných 5 grafických karet ze sta a s napálenými cenami?

+1
+1
-1
Je komentář přínosný?

Není nic staršího, než včerejší zprávy, u kurzů bitcoinu to platí dvojnásob. Při pohledu na aktuální kurzy kryptoměn a jejich růst v posledních 24 hodinách je zdejší článek někde mezi zbytečným a matoucím.

+1
-1
-1
Je komentář přínosný?

Na každom kurzovom lístku je jasné upozornenie: Kryptoměny jsou extrémně volatilní !

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Jeden prodá, všichni prodávaj a naopak ;) Stádní chování. Klec bude periodicky padat a zase bude vytahována nahoru, nejspíš vejš, než byla minule :D

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Základem je nepodléhat hloupým či špatně pochopeným výrokům agentury Reuters, podobných a jejich národních přepisovatelů.. Oni nepochopili výroky z Jižní Koreje a radostně rozšířili hoax, kterému celý svět jako vždy opět uvěřil.. Tak funguje propaganda..

Není pak záhadou, že po vyplacení celoročních bonusů brokerům se lehce zhoupl trh, do kterého investují a kupodivu chtějí investovat při nižších kurzech;-)

Ovšem je vtipné, že všichni přehlíží Putinovu a BRICS aktivitu na poli blockchainu a cryptoměn, které chtějí použít jako odpověď zkorumpovanému finančnímu systému nadržujícímu mrtvému USD a lehce se opomíná, že jde o vznik crypto trhu pro 41% světové populace;-)

Holt je vidět, že agentury na propagandu ovládají banksteři, které cryptoanarchie sráží na kolena a k tomu ještě nastává přestavba USA pod vedením nejlepšího US bankrotáře Trumpa, který dokázal zbankrotovat tolikrát a vždy se vrátil;-)
Problémem je, že neexistuje skutečná investigativní žurnalistika, která by ty hoaxy o cryptoměnách, cinknutých volbách prezidentů (US volbu cinklo samotné FBI a nikoliv Rusko, stačí jen číst vyjádření US pracovníků FBI) a podobné propagandě jednoduše dementovala reálnými informacemi, které jsou v době hybridní informační války toliko potřebné a velmi drahé..

+1
-1
-1
Je komentář přínosný?

Pravdivé informace jsou zásadně vždy prohlášeny za fake news, případně za xenofobii, nacismus a zkázu demokracie, to jste si nevšiml?

+1
-1
-1
Je komentář přínosný?

Máte naprostou pravdu.. Pravdivé informace jsou dnes dražší než zlato ;-)

Stejně jako fakt, že volby prezidenta byly a budou i v druhém kole opět zmanipulovány, aby zvítězila loutka Drahoš a premiérem se stal nemajetný Mirda Kalousek.. Ilegální migranty budeme přijímat po stovkách, potichu na Ruzyňském letišti, aby se DRAHOŠOVI TUPÉ MASY nedivili.. Ale již nyní se můžete stát pracovníkem pro práci s migranty, na jobs.cz hledají nejen na letiště, ale i na jiná místa..

To je ta demokracie a svoboda, kterou nám kdysi vylhal největší vlastizrádce a lhář z balkonu Melantrichu.. Ale jak se praví: Boží mlýny melou pomalu, ale jistě a národ nebude tím, kdo bude trpět za své vlastizrady..
Oni přesně vědí, kterých se to týká a že tentokráte nebudou ŽÁDNÉ výjimky;-) Každému dle jeho vlasteneckých zásluh;-)

+1
-1
-1
Je komentář přínosný?

Možná byste měl navštívit lékaře - psychiatra.

+1
+1
-1
Je komentář přínosný?

Otázkou, kdo má navštěvovat lékaře.. Jen hlupák může volit prezidentem vlastizrádce namísto vlastence..

Jen si uvědomte, že češi jsou Slované stejně jako Slováci, chorvati, Rusové a mnoho dalších..

Naproti tomu Drahoušovi loutko-vodiči jsou z USA.. Ze země, která platila Hitlerovy akce.. Ze země, která stále plní Harvardský a Houstonský projekt.. Pokud neznáte a jste Slovan, račte si dohledat, ať víte čí vrahy zastupuje loutka Drahouš ;-)
Jj, jde o plány na vyhubení slovanů a přemístění zbytku přeživších do rezervací za Uralem.. Jen ať víte, proč jde Evropou vlna "migrantů", tedy nepravidelné armády USA (jako byl IS).. Jde o válku proti Evropě, Evropanům a starým pořádkům..

Tak se laskavě zamyslete ještě jednou, kdopak by měl navštívit psycho-lékaře..
Myslím, že každý sluníčkář, co kvůli politické korektnosti si nechá dekapitovat vymytou hlavu;-) Hlavně se bojte všech vlastenců a lidí, co si jen přejí mír bez oddělování hlav od těl Evropanů.. Ti jsou jasně zlý a postižení.. Zato každý fašoun z USA, přející si vyhubení přebytečných jedlíků (slovník US elity, když je tak hájíte), je zřejmě psychicky naprosto vpořádku.. Mám chuť sluníčkářům (krypto-fašounům) říci to pověstné z...h... ať máte radost.. Ono si už zvykejte,když volíte Drahouše, páč sudettenlandsmanchaft si již dávno všiml prolomení Benešových dekretů, při návratu majetků potomkům kolaborantů (majetek zabrán roku 1947, tedy demokratickou republikou) Havla a Knížete.. Nyní již běží soud o další prolomení, tentokráte o cca 14 400 nemovitostí;-) Drahouš je dobře placená loutka, která se jim velmi vyplatí.. A když vyhraje Zeman, už je připraven Majdan s názvem Tyrkysová revoluce..

Když umíte se dostat k reálným informacím, nezblbne Vás pak propaganda pro plebs.. Slovy drahoš, Tupé masy ;-)

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Jsem přesvědčený o tom, že byste měl navštívit lékaře.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

njn už se nedaří získávat další a další hejly až nebudou žádní hejlové celé se to sesype jak domeček z karet. Ale vždy se rozesměju když si vzpomenu jak loni kdy stal Blbcoin 2x tolik se všude psalo jakou mají kryploměny budoucnost a nezapomenu na rodinu co loni (když stál skoro nejvíc) prodala dům auto veškeré věci a koupili stan s tím, že investovali do bitcoinu a za pár let z nich budou miliardáři :D:D:D

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Pro psaní komentářů se, prosím, přihlaste nebo registrujte.